--> Після смерті Романюка «Генерація успішної дії» потопає в боргах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після смерті Романюка «Генерація успішної дії» потопає в боргах

0
1
Після смерті Романюка «Генерація успішної дії» потопає в боргах
Борг за постачання теплоенергії, який виставило «Луцьктепло» голові управління Волинського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю зору «Генерація успішної дії» Віталію Ткачуку, обіцяє погасити в.о. мера Луцька Ігор Поліщук.

Загальна сума боргу становить 10 000 грн.

«Генерація успішної дії» реалізує Braille Studio (студія друку шрифтом Брайля – ред.) у Луцьку. Коли ми купили дороге обладнання для друку книжок, на нас звернула увагу міська рада, вирішила допомогти. Ми ж працюємо на благо міста», - розповів Віталій Ткачук.

«Поки був живий Романюк, за тепло ми не платили, а коли помер – нас звинуватили в тому, що ми самовільно підключились до мережі теплопостачання, просто приїхали і відключили опалення. У нас від холоду обладнання ламалось. А коли я пояснював, що нами опікувався раніше Микола Романюк – звинуватили мене в тому, що я спекулюю на світлій пам’яті мера», - зауважив керівник обласного осередку.

Сам голова «Генерації успішної дії» розуміє, що претензії «Луцьктепло» виставило на законних підставах, договору на постачання теплоенергії укладено дійсно не було. Але, разом з тим, почувається обманутим владою.

До справи підключився Ігор Поліщук. Обіцяв виплатити борг і надалі забезпечити для організації спокійний робочий процес.

«Підстав не вірити Поліщуку я поки не маю. Впевнений, що то не просто обіцянки, а щире бажання людини нам допомогти», - додав Ткачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні