Бунт тролейбусників: у Луцьку вимагають звільнити директора підприємства електротранспорту

5
-1
Бунт тролейбусників: у Луцьку вимагають звільнити директора підприємства електротранспорту
Деякі працівники Луцького підприємства електротранспорту вимагають звільнити директора через порушення їхніх прав, натомість директор заперечує звинувачення.

Про це повідомляє Район.Луцьк.

На засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження
подали заяву, в якій частина працівників Луцького підприємства електротранспорту звертається з вимогою звільнити директора підприємства Ігоря Грицюка.

Працівники аргументують прохання тим, що на підприємстві порушують їхні права, через що масово звільняються працівники. Крім того, за словами деяких тролейбусників, їм вчасно не виплачують зарплати і не підвищують її згідно закону.

Люди стверджують, що директор залякує та звільняє неугодних йому працівників, через що колектив почуває себе морально подавленим, - йдеться у повідомленні.

На це Ігор Грицюк зауважив, що заяву подали деякі працівники, натомість весь колектив нараховує 450 осіб. За його словами, на підприємстві порушень не виявлено, а кожен працівник має свої посадові інструкції.

«Набираємо нових кондукторів, здійснюємо навчання водіїв, але плинність кадрів на підприємстві – невелика», – зазначив Ігор Грицюк.

За його словами, звільняють лише тих працівників, які систематично порушують поведінку.

У підсумку голова комісії Андрій Козюра зауважив, що розгляд заяви трудового колективу не входить до повноважень учасників засідання. Тому він запропонував адресувати заяву в.о. міського голови для розгляду і прийняття рішення.

Втім, роботу директора депутати, що входять до складу комісії, таки визнали незадовільною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження, що до приходу Грицюка, тролейбусники отримували вчасно високу зарплату, і тролейбуси були нові як космічні кораблі.... Знову коломойці тероризують комунальні підприємства.
Відповісти
Бунтує саме корумпована ланка водій-кондуктор!! Не треба бути Грицюком, щоб зрозуміти на якому етапі і куди зникають кошти. Про це знають всі, хто хоч раз їхав тролейбусом. А бути директором такого підприємства-це або побороти те зло і викликати удар на себе, або іти в них на поводу поки депутати не звільнять за бездіяльність.
Відповісти
Кошти зникли в оплаті закордонних вояжів Директора (більше 25-за 2016 рік); витратах на пальне для заправки службового авто Директора (постійно, хоч і має власне), оплаті фіктивних замовлень по виконанню фіктивних робіт, а ще, можливо-у закупівлі списаного непотребу (валідаторів та моніторів), що значно "покращило" якість надання послуг перевезень. тролейбусами.
Відповісти
До речі, попередник Грицюка - Домбік користувався громадським транспортом, на роботу і додому. Тобто заходив у тролейбус не лише на території підприємства, а й під час роботи на лінії. А спитайте в Грицюка, коли він востаннє їздив у "рогатому"?
Відповісти
І що воно Домбіку дало?? Де він подівся?? Навів порядок і звільнився чи може погнали як і всіх?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні