«Через дешевий популізм ми багато втратили», - Гунчик про незатверджені госпітальні округи

4
-2
«Через дешевий популізм ми багато втратили», - Гунчик про незатверджені госпітальні округи
В Міністерстві охорони здоров’я досі не затвердили кількість госпітальних округів для Волинської області.

Про це стало відомо 29 травня під час оперативної наради у Волинській ОДА.

Начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк розповів, що МОЗ уже затвердило створення госпітальних округів у 12 областях та Києві.

Тим часом кількість майбутніх госпітальних округів у Волинській області досі невідома.

Нагадаємо, у лютому цього року тема госпітальних округів викликала палкі суперечки у сесійній залі Волинської обласної ради. Зокрема, більшість депутатів вирішила, що області потрібно вісім округів.

Згодом в Міністерстві цю пропозицію відхилили. Відтак, депутати погодились зменшити кількість округів до п’яти. Вони затвердили Луцький, Ковельський, Нововолинський, Любомльський та Камінь-Каширський округи.

Однак, це питання досі розглядають у профільному міністерстві.

«Наш популізм привів до того, що в 12 областях рішення прийнято, а в нас досі нема округів – питання досі висить в повітрі… Через дешевий популізм ми втратили багато», - наголосив у свою чергу голова ОДА Володимир Гунчик.

Він переконаний, що області вистачить трьох округів, мовляв лише в цьому випадку медична реформа буде ефективною.
Посадовець запропонував звернутись до міністерства з проханням швидше визначатись, як реформа проходитиме на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вкотре наголошую, що на Волині повинно бути по принципу як обєднались прокуратура прокуратура Луцьк, Володимир, Ковель і Маневичі, чотири повіти і все по чотири в тому числі і медичні округи, але меркантильні інтереси певних посадовців зашкалюють
Відповісти
Однажды к парикмахеру пришел продавец цветов. Когда мастер закончил стрижку, и пришла очередь оплаты, он сказал: «Я не возьму с вас деньги, потому что до конца недели я работаю бесплатно, на общественных началах, так сказать». Продавец цветов сказал «спасибо» и ушел. На следующий день, когда парикмахер пришел на работу, он нашел у двери записку со словами благодарности и большой букет прелестных роз. Через время к этому же парикмахеру пришел кондитер. После стрижки, когда кондитер уже собирался заплатить за оказанную ему услугу, парикмахер сказал: «Я не возьму с вас деньги, потому что до конца недели я работаю бесплатно, на общественных началах». Кондитер улыбнулся и ушел. А на следующий день парикмахер нашел у двери записку со словами благодарности и десяток ароматных пирожных. Следующим к парикмахеру пришел сенатор. Когда он полез в карман за деньгами, парикмахер ему сказал то же самое, что и другим клиентам: «Я не возьму с вас деньги, потому что до конца недели я работаю бесплатно, на общественных началах». Сенатор обрадовался и ушел. На следующий день, когда парикмахер пришел на работу, его там уже ждали 3 сенатора, десяток депутатов, еще больше их помощников, мэр города, несколько госслужащих, секретарь мэра, супруга мэра и пятеро детей – все пришли на бесплатную стрижку. Именно в этом и заключается главное отличие между нами – рядовыми людьми – и теми «великими», кто нами всеми управляет.
Відповісти
Існує дві основні касти:
сучасні раби (95% населення), і сучасні рабовласники (5% населення). Сучасне рабовласництво здійснюється в завуальованій прихованій формі.Сучасні раби ніби-то самі вибирають працювати «за їжу», тому що у сучасних рабів всі зароблені гроші йдуть на харчування і житло! Раби в минулому працювали безкоштовно за їжу і за житло. Сучасні раби "заробляють" рівно стільки, щоб оплатити житло та їжу. ТАКИМ ЧИНОМ ПІСЛЯ ОПЛАТИ ЖИТЛА І ЇЖІ У СУЧАСНИХ РАБІВ НЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ГРОШЕЙ, більше того, ще й наростають БОРГИ! Сучасні раби також як і раби давнину НЕ володіють засобами ВИРОБНИЦТВА.Сучасні раби також як і раби в давнину НЕ МОЖУТЬ втекти з ТЕРИТОРІЇ, адже у сучасних рабів немає грошей на втечу! Таким чином, СУЧАСНІ РАБИ НІЧИМ НЕ відрізняються від рабів минулого! І сучасний суспільно-політичний лад на планеті є витонченим і прихованим рабовласництвом .Сучасні раби примушуються до роботи наступними прихованими механізмами:

1. Економічний примус рабів до постійної роботи. Сучасний раб ЗМУШЕНИЙ працювати БЕЗ ЗУПИНКИ до смерті, тому що коштів, зароблених рабом за 1 місяць, вистачає щоб оплатити житло за 1 місяць, їду за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди ТІЛЬКИ на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати ВСЕ ЖИТТЯ ДО СМЕРТІ. Пенсія також є великою фікцією, тому що раб-пенсіонер ВІДДАЄ ВСЮ ПЕНСІЮ ЗА ЖИТЛО І їжу, І У РАБА-ПЕНСІОНЕРА НЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВІЛЬНИХ ГРОШЕЙ.

2. Другим механізмом прихованого примусу РАБІВ ДО РОБОТИ є штучне створення попиту на псевдопотрібні товари, який нав'язуються рабу за допомогою ТВ-реклами, піару, розташування товарів у визначених місцях магазину.Сучасний раб залучений в нескінченну гонитву за «новинками», а для цього змушений постійно працювати.

3. Третім приховані механізмои економічного примусу сучасних рабів є КРЕДИТНА СИСТЕМА, з «допомогою» якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу, через механізм «позикового відсотка». З кожним днем сучасний раб ВИНЕН ВСЕ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ, так як сучасний раб для того щоб розрахуватися з відсотковим кредитом, бере новий кредит, не віддавши старий, створюючи піраміду БОРГІВ. БОРГ, постійно висить над сучасним рабом і добре СТИМУЛЮЄ СУЧАСНОГО РАБА ДО РОБОТИ НАВІТЬ за мізерну плату.

4. Четвертим механізмом змусити сучасних рабів ПРАЦЮВАТИ на прихованих Рабовласників є МІФ ПРО ДЕРЖАВУ. Сучасний раб вважає, що працює на державу, але насправді раб працює на псевдодержаву, тому що гроші раба НАДХОДЯТЬ У КИШЕНІ рабовласників, а ПОНЯТТЯ ДЕРЖАВИ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ, ЩОБ затуманити мізки РАБІВ, ЩОБ РАБИ НЕ задавати зайвих питань ТИПУ: ЧОМУ РАБИ ПРАЦЮЮТЬ ВСЕ ЖИТТЯ І ЗАЛИШАЮТЬСЯ ЗАВЖДИ БІДНИМИ? І ЧОМУ РАБИ НЕ МАЮТЬ ДОЛІ ПРИБУТКУ? І КОМУ КОНКРЕТНО перераховуються гроші, сплачені рабами У ВИГЛЯДІ ПОДАТКІВ?

5. П'ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм ІНФЛЯЦІЇ.Зростання цін при ВІДСУТНОСТІ ЗРОСТАННЯ ЗАРПЛАТИ РАБА, ЗАБЕЗПЕЧУЄ непомітний грабіж РАБІВ. Таким чином, СУЧАСНИЙ РАБ убожіє ВСЕ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ.

6. Шостим прихованим механізмом змусити раба БЕЗКОШТОВНО ПРАЦЮВАТИ: ПОЗБАВИТИ РАБА ЗАСОБІВ НА Переїзд І КУПІВЛЮ НЕРУХОМОСТІ В ІНШОМУ МІСТІ чи іншій країні.

7.Сьомим механізмом, який змушує РАБА БЕЗКОШТОВНО ПРАЦЮВАТИ - Приховування інформації про реальну вартість ПРАЦІ РАБА, реальну вартість товару, ЯКИЙ Виробив РАБ І частки ЗАРПЛАТИ РАБА, яку забирає рабовласник ЧЕРЕЗ МЕХАНІЗМ БУХГАЛТЕРСЬКОГО НАРАХУВАННЯ , користуючись незнанням РАБІВ і відсутністю контролю РАБІВ НАД додатковою вартістю, яку рабовласники ЗАБИРАЮТЬ собі.

8. Для того, щоб сучасні раби НЕ ВИМАГАЛИ СВОЄЇ ЧАСТКИ ПРИБУТКУ, НЕ ВИМАГАЛИ віддати зароблені їхніми батьками, дідами, Прадідами, прапрадідами і т.д. замовчуються факти грабунку рабовласниками РЕСУРСІВ, ЯКІ БУЛИ створено численними поколіннями рабів протягом тисячолітньої історії.
Відповісти
Дві територіальні громади Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO
http://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1811&clear_cache=Y
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні