--> «Президент захищає договірняк з мафією», - Саакашвілі про розмитнення авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Президент захищає договірняк з мафією», - Саакашвілі про розмитнення авто

4
33
«Президент захищає договірняк з мафією», - Саакашвілі про розмитнення авто
Михаїл Саакашвілі вважає, що Президент має особисту зацікавленість в автопромі та в збірці китайських машин на території України.

Коли президент був в Ягодині, один з власників автомобіля з іноземною реєстрацією чесно зізнався, що не перетинає кордон раз на п'ять днів. Але замість того, щоб вирішити проблему 1,5-2 мільйонів таких водіїв і скасувати шкідницькі закони, Порошенко вирішив оголосити їм війну, - написав лідер Руху нових сил у Фейсбуці.

На думку Саакашвілі, розмитнення автомобіля не повинно займати більше 15 хвилин, а всі збори перевищувати 300 євро.

“Українці повинні або платити шалені гроші за офіційне розмитнення автомобілів, або шукати незаконні шляхи «вирішення» питання”, - пише політик.

Нагадаємо, 24 травня Петро Порошенко відвідав пункт пропуску Ягодин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
33

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
китайські авто не відповідають по чес ному навіть евро 4 якщо президент і його сімя буде їздити на китайських авто--- питань нема але ???--- чому українці експлоатують ав автол евро мінус ---не відомо скільки
Відповісти
про яке евро 5 можна говорити? один вулкан за 24 години викидуе в атмоферу білше CO NO SO ніж всі автомобІлІ свІту одночасно заведені за місяць а то і три місяці -а що по наших дорогох їздить ? евро мінус ----5 середній вік 25 років, димить як холера ніякі ремонти не помогають ---потрібно йти поступово до стандартів , виходячи з купівельноїї спроможності громадян, а не хабарників -понакупляли в салонах нових тачок--що цеглу носили, чи гайки крутили ,що так подороблялись?
Відповісти
Это те которые пIклуються про свiй народ душат мрази как только можно бурбакам и ему подобным кто розъезжает на авто стоимостью более 2000000 грн пусть платят по 2000тысячи евро в день не обеднеют, но нет пусть нищета плотит немеренные деньги как они говорятза эти кофты будем дороги ремонтировать,а где деньги вложенные на дороги скаждого купленного литра топлива за счёт нищего народа хотите в рай въехать на своих джипах когда же хоть один из вас подумает о простом народе чем вы отличаетесь от прежней власти такие же мрази все не нажретесь крови людской но будет и вам кара Божья
Відповісти
Пришли к власти жиды..... Посмотрите как они живут, и как народ Украины уничтожают....Ян у к о в и ч тоже думал на всегда...Тут действительно слова Шевченко нужно вспомнить. Народ не может коммунальные оплачивать - так ему по всем каналам кислород перекрыть...А если гарант и его 6 такие патриоты - то пусть на ТАВРИЮ пересаживаются и всю номенклатуру тоже туда.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні