--> На Волині від Порошенка хотіли приховати «кривавий» напис. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині від Порошенка хотіли приховати «кривавий» напис. ФОТО

18
33
На Волині від Порошенка хотіли приховати «кривавий» напис. ФОТО
Через візит Петра Порошенка на Волинь на ковельській трасі поблизу села Брище хотіли замалювати агресивний напис на автобусній зупинці.

З такою вимогою чиновники Луцької райдержадміністрації, а згодом і представники СБУ зверталися до голови Княгининівської об’єнаної громади Олени Твердохліб, - повідомила Твердохліб у Фейсбуці.

Як відомо, ковельською трасою Петро Порошенко їхав до Луцька з Ягодина. На в’їзді в Луцький район ліворуч розташована мурована автобусна зупинка з вивіскою «Брище».

На її внутрішній стіні чорною фарбою написано: «Смерть лугандонцам і даунбасцам».



«Дзвінок з райдержадміністрації: замалюйте напис на зупинці в селі Брище!!! Наступний дзвінок – з СБУ. Люди,ми ніколи не будемо жити інакше...» - написала Олена Твердохліб у Фейсбуці.

«Напис проти війни на Донбасі» - уточнила вона.

Замалювати напис Твердохліб відмовилася.

«Ми нове суспільство будуємо!» - пояснила причину відмови княгининівський голова.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
33

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такої охорони і засобів безпеки жоден президент собі не дозволяв! І це він приїздить у область на Заході, далеко від бойових дій і туди, де більше всього за нього голосів віддали??? Що ж він в інших регіонах робить і як почувається і це президент країни???
Відповісти
справді, януковича снайпери на ода не прикривали...
Відповісти
Людям розповідає що відійшли від "імперії", а самі живуть і керують по "імперських" правилах - кого обманюєте, чи думаєте що люди сліпі і нічого не розуміють?!
Відповісти
КРАЩЕ ПОБІЛИЛИ Б І ВІДШТУКАТУРИЛИ !
Відповісти
Треба було ще шось дописати)) Про Ярмольського)
Відповісти
Так бридко дивитись на це все, народ за бидло мають, ми раби їхні, вони вже давно в іншому вимірі живуть!
Відповісти
Де ви бачите надпис проти війни на Донбасі? Це звичайна вульгарщина, яку давно пора прибрати звідти і привести зупинку в нормальний вигляд. Вже скоро будуть писати , що Твердохліб їла і пила, невже більше в області сільських рад немає. Надоїла!
Відповісти
Яке значення має, що якесь хамидло написало, чи на зупинці чи деінде, це говорить про те що нам далеко до Європи .
Зупинки - об'єкти автодору, нехай його працівники виконують свою роботу.
Підтримую, що забагато писанини з боку Твердохліб, було б більше роботи.
Відповісти
нормальна баба. всьо правильно. затрахали ці клоуни, шо не знають з якої сторони в сраку поцілувати.
Відповісти
Зпочатку там і на знаку Рожищенський район був напис "смерть жидобандеровцам" який з'явився вночі перед Днем Незалежності, а через кілька днів його хтось переправив на такий, який є зараз. Знаю бо щодня їжджу цією дорогою і бачив перший напис і на мою думку, якби його не було, то ніхто б не писав те що є зараз. А Твердохліб, якщо не знає ситуації то нехай не розказує всяких дурниць. Адже коли нападають- потрібно захищатися, можливо не в такій формі, але терпіти такого не можна.
Відповісти
Не їхав він ніякою дорогою! Пересувався гвинтокрилом...
Відповісти
Треба було написати шоколадний барига заблокуй ордло свої офшори не кради карпатський ліс вугілля янтар.І не чіпайся до контактів і однокласників. бо вже та шоколадна срака скоро злипнеться.На нари бугая товстопузого
Відповісти
1. Це не напис проти війни. Це напис закликає вбивати чи-то мешканців регіону, чи-то све-такисєпарів. незрозуміло.
2. Голова сільради відмовилась пофарбувати зупинку. Ну да, треба ж жити в гівні і з помальованими стінами. Ще Х*Й можна дописати. Червоним.
Відповісти
і до того ж, Напис зробили російською сєпаромосковські провокатори. Тут російською не пишуть.
Відповісти
Якщо Пана призедента посадити в українське авто він також пересяте на авто литовської регістрації мито в Польщі на авто євро 4 віком 10 років 100 євро зарплата в 5 разів вища?

Відповісти
Доки жиди будуть при владі , яку їм дурні люди самі вручили , доти не буде порядку у нашій неньці Україні ...
Відповісти
Якщо "пана" президента не влаштовують авто з єврономерами(типу підтримайте українського виробника, тобто його) то хай подасть власний приклад, іпересяде з дорогого мерса на українського "паза, газа чи богдана" Всі прекрасно з нають що це за машини, які навіть "євро3" не мають. Але їх виробництво у "панових" руках. Так це відра з гайками, які нам продає "пан" в тридорога. Ось така політика в нашого теперішнього "пана" "Ми працюємо".? Та хіба для того, щоб побільше набити власні кишені. Це тільки один приклад. Це основний закон теперішнього "панства" "ПАНЕ"ПРЕЗИДЕНТ, ми вам нічого не винні. Це ви повинні дослухатися до народу. Ми вас обрали, щоб ви виконували волю народу, а не розказували, як ми повинні жити(затягуйте паски) Дослухайтесь ще є час
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні