--> Черги з 160 авто на «Ягодині» – це неприйнятно, - Порошенко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Черги з 160 авто на «Ягодині» – це неприйнятно, - Порошенко

3
-3
Черги з 160 авто на «Ягодині» – це неприйнятно, - Порошенко
Президента обурили черги на митному пункті пропуску «Ягодин», що на українсько-польському кордоні.

Про це Петро Порошенко розповів 24 травня під час наради у Луцьку.

«Черга з 160 автомобілів на «Ягодині» – це неприйнятно. А інколи, мені розповідали, там стоїть і 600-700 автомобілів. Люди там по кілька діб стоять», - наголосив глава держави.

«Такого не має бути. Повинні бути сканери, техніка, смуги, потрібна кількість співробітників і чітка взаємодія», - додав Порошенко.

З його слів, покращити умови перетину кордону можна через чітку імплементацію угоди про асоціацію з ЄС. Також він зазначив, що кошти на облаштування пунктів пропуску повинна знайти місцева влада.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко приїхав з робочим візитом на Волинь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби наша область не годувала Київ, то мабуть би це вже все давно купили і якби Ви, Петре Олексійовичу, не ставили своїх надзорів злодіїв то теж би все давно було куплено і люди б мали кошти та змогу не стояти добу в чергах. а ще якби Ви, пан Порошенко, сам не крали та не сприяли цьому, ось тоді б всі зажили!
Відповісти
Три роки тому він говорив - долар по 10 грн - це багато.... тепер долар по 27... З роки тому він говорив - АТО закінчиться за кілька тижнів - АТО третій рік і кінця не видно...Тепер він говоритьь про те що черга з 160 автомобілів - це неприйнятно... Ждем черг з 1 600 машин???????
Відповісти
ой,бачив би він черги на легкові авто!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні