--> Сморід не зник через фекалії, - заступник луцького мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сморід не зник через фекалії, - заступник луцького мера

5
1
Сморід не зник через фекалії, - заступник луцького мера
Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук вважає, що останніми днями сморід у Луцьку поширюється через фекалії, які зливають на фільтраційні поля.

Про це стало відомо 23 травня під час засідання екологічної комісії Волинської обласної ради.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук вважає, що причина смороду у Луцьку комплексна. Зокрема, неприємні запахи виникають через поєднання відходів з заводу, що виробляє біоетанол, та фекалій, які зливають з мікрорайону Вересневе.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцьк знову смердить: запах несе з Гнідавського цукрового

Посадовець зауважив, що кілька днів тому завод зупинили, однак сморід нікуди не зник через те, що фекалії і далі зливають на фільтраційні поля. Так, щонайменше 400 кубів фекалій щодоби зливають з мікрорайону Вересневе.

«Останні кілька тижнів запахи поширювались саме у вихідні дні. Причина цьому – збільшення кількості фекальних відходів. Ми зупинили завод, щоб правильно визначити об’єм фекальних відходів і кількість необхідних знезаражуючих речовин», - пояснив Петрочук.

З його слів, біоетанольний завод виділив вже півмільйона гривень на речовини для дезінфекції, однак з зупинкою заводу зупинилась і подача цих речовин.

Звідси – і посилення неприємних запахів.
Нагадаємо, вночі лучани скаржились на жахливий сморід, який проникає у будинки навіть крізь закриті вікна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очисні споруди міста,що знаходяться в селі Липляни "пахнуть" так ,що ні пройти ні проїхати, а якщо вітер подує в сторону міста ,то навіть в центрі біля собору і то відчувається цей вже специфічний запах. Крім цього зливаються тонами фекалії у відстійники , які привозять спецбочки і готівка за злив ііде прямо в кармани їхнім та з0ваним "директорам". а на запит ,що за підприємство , яке зливає живе г...о водій обіцяв штовхнути у відстійник....
Відповісти
Але чомусь вперлися як барани в Біоєтанольний завод, а вонища вже не перший рік розповсюджується з очисніх споруд міста,що знаходяться в селі Липляни і тонами фекалії зливають у відстійники , які привозять спецбочки за готівку. Чому усі мовчать ??? А сморід у центрі само по цієї причині, бо це не вигідно...
Відповісти
Взяли котлету від заводу і морду в пісок. Ви показали з Поліщуком, що нічого в місті не вирішуєте.
Відповісти
завод приватний галкевич рулить
Відповісти
ГАЛКЕВИЧ ЗАБОРОНИ ВИВЕЗЕННЯ ГАМНА НА ПОЛЯ ХАЙ ЛУЧАНИ ВСРУЦЯ В СВОЇХ ВІДХОДАХ... ДИВИ ТОДІ ПІДЄДНАННЯ ЗРОБЛЯТЬ ЗА тиждень....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні