Із «Варти порядку» виключили нічного дебошира

0
0
Із «Варти порядку» виключили нічного дебошира
Із громадського формування "Варта порядку" виключили одного зі своїх членів, який у стані алкогольного сп’яніння намагався застосувати зброю.

Про це повідомили у прес-службі "Варти порядку".

Нагадаємо, 19 лютого у луцькому барі «Стара Підкова» під час масової бійки лучанин Віталій Ковб дістав пістолет, маючи намір його застосувати. Під час спілкування з поліцією він пред"явив посвідчення члена "Варти порядку".

Як повідомили 9 березня у "Варті порядку", за цим фактом було розпочато службове розслідування. У ході розслідуваня було було доведено, що подія дійсно мала місце.

"На основі цього, рішенням Правління від 20 лютого 2017 року №35, за порушення статутних норм громадського формування «Варта порядку», намагання невмотивовано застосувати пристрій травматичної дії в громадських місцях Ковба Віталія Вікторовича виключили з рядів громадського формування «Варта порядку» без права поновлення" - повідомили у громадському формуванні.

У дозвільну систему Волинської області були направлені всі необхідні документи, задля вилучення у вищевказаної особи пристрою травматичної дії.

"До особового складу громадського формування доведено, що за вчинення будь-яких протиправних дій, вони будуть виключені зі складу формування із відповідним записом до особової справи" - наголосили у "Варті порядку".

Як запевнили у цьому громадському формуванні, "Варта порядку" не дозволить окремим членам організації, прикриваючись нашими посвідченнями, очорнити добре ім’я нашої організації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні