У Луцьку знову смердить, - жителі

22
6
У Луцьку знову смердить, - жителі
Лучани знову скаржаться на неприємний запах у місті.

Про це, зокрема, написав на своїй сторінці у Фейсбуці радник першого заступника голови обласної ради з міжнародних відносин Андрій Білан.

"Вчора ввечері знову було відчутно "аромати" в повітрі в центральній частині міста Луцька ( І якщо така проблема існує настільки тривалий час, значить хтось погано працює над її вирішенням. Або ігнорує її. А від цього усі страждають лучани. Бо замість того, щоб насолоджуватися прогулянками по вулицях міста весняними днями вони мусять терпіти сморід, який наче хвиля, накриває Луцьк", - йдеться у дописі Андрія.

Сморід у Луцьку обурив і співачку Галину Конах:

Навіть не знаю, кому "дякувати" за смердючі ранки й недоспані вихідні... бо довелось о 7-й зачиняти всі вікна. Кого там треба "тегнути" зі своєї пятитисячної когорти фейсбучних "друзів"? Здається, та це починає переходити усі рамки.
І ще так, до слова, ось цим "УСІМ" навіть одяг попраний набирається. Кому на прання принести, підкажіть?" - пише співачка.

Про це, що неприємний запах розлетівся різними районами Луцька свідчать такі коментарі:

"На ЛПЗ сморід не реальний, якщо до власникиків цеху з виробництва етилово спирту не доходить, то необхідно приймати міри про закриття даного обєкту!" - пише Віталій Ляцевич.

"Щойно проводили зарядку на стадіоні в горлі першить , дихати немає чим", - коментує допис Вікторія Побережна.

"Пр. Волі вонь страшна!! Фуууу!!!" - поділилася Владислава Ковальчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это просто ппц вонь стоит в Луцке бывает что глаза выедает почему не кто нечего не делает с этим гам....
Відповісти
Не делают, потому что им проблемы лучан не понять, у них другие делишки....,не до того....
Відповісти
Напишіть звідки цей сморід! Дістало вже. Поїду і кину туди гранату, сука. Може так ті підари з влади почнуть реагувати.
Відповісти
Пацан!!! Я з тобою!!! Якась ВАНЮЧА БАРИГА травить все місто!!!І Кароче не знаю хто це але попереждаю АБО ТИ САМЕ ЗАКРИЇШ СВОЮ ФІРМУ АБО ДОСКІ СУШИ МУДАК!!!
Відповісти
Гірка полонка, відстійники.
Відповісти
це Укроп зіпрілий смердить
Відповісти
Смердить не тільки в Луцьку і дпз . Страшенним сморід і в селі великий омеляник що біля Луцька .
Відповісти
ОГІЄНКА
Саперів
8 березня
Повний ЖАХ)))))!
Відповісти
Думаю потрібно вже радикальні міри приймати самим людям. Депутати гамно.
Відповісти
О так! Ледь не вчманіла поки дійшла до місця роботи) Все дитинство провела у селі, то навіть таких "ароматів" там не чула))) Луцьк з такими владцями перетворився не те що на село - на дєрєвню...
Відповісти
Дурнувата нова влада дорвалась до кормушкі.Що можуть місту нарадити такі радники як Була?Заробились з головою а ще на покійного Романюка гнали.Ото взяти прищавого перекачка і вкинути в оті поля фільтрації
Відповісти
Багато хто винить цукровий але мабуть хтось хоче, щоб його закрили або щоб він збанкрутів! Давно цього хочуть підконтрольні Порошенку фірми які мають справу з цукроварінням! Останній завод на волині!!! Думайте!!! Якщо ж це пов'язано з побічними діями - виробництво етанолу і різної іншої лабуди, то прикрити лавочку, бо не виконали природоохоронних забов'язань, а цукровий не можна доводити "до ручки" і цукроваріння зараз не йде, це хтось хоче під шумок на завод лапу накласти!
Відповісти
І тут Порошенка приплили.Укгоповці вчіться працювати а не обсирати.Все життя на критиці не проканає.А то як у регіоналів винні папередникі.
Відповісти
Вони по іншому не вміють
Відповісти
Пеця наше фсе - так? :)))
Відповісти
До чого тут завод, якщо каналізації новобудов підєднали до дощової каналізації. Всі будинки понад Стиром та Сапалаївкою скидають свої фекалії у річки. І коли починається дрібний дощ все починає смердіти.
Відповісти
Дощу з ранку і на передодні не було!!! :)
Відповісти
Так, сьогодні вранці смерділо досить відчутно. Особливо в центрі міста...
Відповісти
Цитата "каналізації новобудов підєднали до дощової каналізації". Більше схиляюсь до цієї думки. Бо смердить саме відходами каналізації...
Відповісти
В Липинах вже смердить,
Відповісти
Завтра о 10 год акція протесту біля Гнідавського цукрового заводу . Приходьте , бу демо вимагати закриття заводу Біо Пек! Дістали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні