--> Де на Волині оформляють закордонні паспорти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де на Волині оформляють закордонні паспорти

0
-2
Де на Волині оформляють закордонні паспорти
Волиняни розпочали оформлювати закордонні паспорти не у центрах надання адміністративних послуг, а у територіальних підрозділах управління Державної міграційної служби.

Поки центри надання адміністративних послуг налагоджують канали зв’язку, якими вони користувалися для оформлення закордонних паспортів, волиняни можуть звертатися у відділення міграційної служби, - повідомляють Волинські Новини.

«Зараз не важливо, що ви мешканець Ківерець, а хочете оформити паспорт в Луцьку. Ми стараємось не відмовляти людям, але рекомендуємо звертатися до свого територіального підрозділу. Адже якщо в Луцький міськвідділ прибуде багато людей з інших районів, то працівники не зможуть надати послуг лучанам», - зазначає перший заступник начальника управління ДМС у Волинській області Олександр Пахолюк.

Зазначимо, що у квітні зник зв'язок між державним демографічним реєстром і луцьким Центром надання адміністративних послуг у зв’язку з проблемами захищеного каналу зв’язку. Наразі зв'язок не відновлено, а тому у ЦНАПі документів не приймають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейський союз схвалив безвіз для України

Олександр Пахолюк зауважує, що на Волині діють 18 територіальних підрозділів управління. В цих підрозділах у кожному райцентрі є обладнання для виготовлення ID-карток і закордонних паспортів.

«Волиняни звертаються до відповідного територіального підрозділу міграційної служби і отримують там цю послугу. Їм уже немає необхідності їхати в Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель чи Нововолинськ, щоб оформити паспорт», - пояснює посадовець.

Олександр зазначає, що у Луцьку оформити закордонний паспорт можна у Луцькому міськвідділі.

Вони приймають та видають документи, як це робив ЦНАП. Щоправда, працівники міграційної служби не можуть прийняти стільки людей, як це робили у ЦНАПі, - говорить він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні