--> Шахтарі готові до акцій протесту, - волинський нардеп Гузь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шахтарі готові до акцій протесту, - волинський нардеп Гузь

19
-1
Шахтарі готові до акцій протесту, - волинський нардеп Гузь
Народний депутат України Ігор Гузь, повідомив що гірникам з Нововолинська досі не виплатили зарплати.
"Люди чекають своїх зароблених грошей ще з лютого. Заборгованість сягає 3,5 мільйонів гривень", - написав нардеп на Фейсбуці.

"Шахтарів продовжують годувати обіцянками, а люди не мають коштів купити буханку хліба. Спочатку обіцяли, що виплатять з/п ще перед Пасхою. Тепер брешуть, дивлячись в очі гірникам, що зарплата ось-ось буде. Скільки часу їм ще чекати?" - обурюється народний обранець.

Ігор Гузь вимагає міністра енергетики Насалика виплатити зарплату шахтарям за останні три місяці.

"Люди налаштовані радикально – готові до перекриття міжнародних доріг та інших акцій протесту! Скільки разів треба вдаватися до шантажу, щоб пробивати «шахтарські» гроші?" - підсумовує Ігор Гузь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"готовы до перекриття доріг" - ну от ,якщо перекриють, організатора вже відомо. А хтось ще сумнівався про організатора на ветсанзаводі...
Відповісти
Ідеологія... штучне навязування брехливих ідей. Досягти успіхів шляхом "навязування", заборони мислення та особистих висновків з того, чи іншого питання, ніколи не приводили до позитивного кінцевого результату. Так, прикладів сили ідеології багато, але підсумок один: дотримання принципів демократії (справжньої) дає підстави на подальше життя населення планети Земля.. Все, що досягнуте шляхом примусу, гноблення - війна і смерть.
Все побудоване на партіях і членах.....
Відповісти
Хоч один депутат розуміє нас. А то, напевно ті, хто строчить тут коменти, ніколи не знає, що таке сидіти без гроша за душею. І кожен раз/день, спускати в лаву шахти, не знаючи, чи вийдеш звідти живим....Дякую!
Відповісти
не переживай, не вижене тебе Гузь з помічника депутата... заслужив.
Відповісти
шо ти мелиш. ну ти ж не в курсі, що переживають шахтарі.
3 місяці зп не було, а тепер починає надходити!!!
так шо помовчуй
Відповісти
Хух, ти мене заспокоїв)))
Відповісти
Гроші починають надходити. Оце я розумію вирішення питання!

а для цих коментаторів кажу: Гузь хоч і молодий депутат від Нововолинська, порівняно з попередніми, але дієвий!
Відповісти
Гузь це так не залишить!
Відповісти
А де наш хлопчик ховався цілий місяць? Де наше Сонечко було Європою керувало....
Відповісти
Це можливо єдиний нардеп,який входить в положення простих людей...
Відповісти
Зарплату не вибивати депутати мають, а вчасно виплачувати керівництво.... а не афери робити... Депутата не для цього вибирають ... Закони нормальні мають бути і працювати в номальній державі мають, а не на папері ! Я ЗА ТЕ, ЩОБ ШАХТАР І ДОЯРКА ВЧАСНО І ГІДНУ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ ОТРИМУВАЛИ !!! ХТО ПРАЦЮЄ - ТОМУ ЗАРПЛАТНЮ !
Відповісти
Так все правильно. На жаль, українських реаліях, зарплату приходиться вибивати часто-густо. А в деяких керівників, коли запитуєш, коли отримаю зарплату, то ще й сердяться. Я вже не говорю про те, коли просиш відпустку. Таке враження, ніби просиш собі золоті гори, а не зароблені дні відпустки і передбаченої законодавством.
Відповісти
Гузь - молодець, відстоює потреби людей. Він з народом. Депутат робить все можливе для вирішення проблемних питань.
Відповісти
Пиз.ун ваш гусь! Що він вирішив за каденцію для шахтарів?! Запитайте у них думку! Вони вам так і скажуть: "Піарщик і Пиз.ун!"
Відповісти
А ми скажемо свою думку. Він та його помічники - єдині, хто на нашій стороні. Скільки вже Сапог нас футболить, йому по барабану. І Гунчик теж по барабану. Вони сидять в своїх теплих кабінетах і гріють свої дупи. І нахєр їм шахтарські проблеми(((
Відповісти
Респект депутату!
Відповісти
О це депутат- дійсно народний.за такого варт голосувати!
Відповісти
Якщо інші методи до Уряду не доходять, то що люлям робити. Ігор завжди з людьми і нам приємно мати такого дієвого депутата.
Відповісти
Это ж твоя влада уе....к
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні