--> «Урожай пошкоджений, але не знищений», - головний аграрій Волині про весняні заморозки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Урожай пошкоджений, але не знищений», - головний аграрій Волині про весняні заморозки

0
1
«Урожай пошкоджений, але не знищений», - головний аграрій Волині про весняні заморозки
Директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко вважає, що нетипове весняне похолодання не призведе до трагедії.

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

«Картопля, наприклад, частково пошкодилась, але не настільки, щоб говорити, що вона знищена. Так само і сади», - зауважив посадовець.

З його слів, деякі садівники, аби зберегти майбутні фрукти і ягоди, обставляли свої насадження солом’яними тюками. Таким чином, плоди вдалось врятувати.

«Поки не бачу підстав, щоб це похолодання негативно вплинуло на ціни. Урожай звісно пошкоджений, але не знищений», - підкреслив Юрій Горбенко.

«Драматизувати не потрібно», - додав чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні