У Луцьку збирають гроші на будівництво церкви у Волновасі

1
-1
У Луцьку збирають гроші на будівництво церкви у Волновасі
У Луцьку стартувала акція зі збору коштів на будівництво церкви у Волновасі.

У рамках VІІІ Всеукраїнського фестивалю вишитих рушників розпочалась благодійна акція зі збору коштів на будівництво церкви у Волновасі «З добром у серці: Луцьк–Волноваха».

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

У її відкритті взяли участь заступник міського голови Григорій Пустовіт та виконавчий директор благодійного фонду «Волинь 2014» Володимир Кривович.

Олександр Безкоровайний, віце-канцлер Волинської єпархії УПЦ КП, зауважив, що церква будуватиметься щоб не була втраченою пам’ять про загиблих волинян під цим містечком.

Благодійна акція зі збору коштів на будівництво церкви «З добром у серці: Луцьк–Волноваха» триватиме до закінчення будівництва цього храму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що , вже найшли причину, чому так багато наших хлопців положили під Волновахою? Тепер гроші збираємо на церкву, щоб винні мали де гріхи замолювати? Та вбрали багато хто там овечі шкури і ніхто і нічого їх не змінить. Я розумію, що коментар мій не опублікуєте, але дуже вже мене це болить. Перепрошую.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні