У Луцьку неадекват пограбував дітей і потягнув їх у кафе

36
-8
У Луцьку неадекват пограбував дітей і потягнув їх у кафе
На вулиці Конякіна у Луцьку колишній поліцейський відібрав у дітей портмоне і телефон, після чого завів їх у кафе – і викликав поліцію.

Пригода трапилася у суботу ввечері, 13 травня, інформує власкор Волинь24.

Вулицею гуляли четверо дітей 6-7 років – троє хлопчиків і дівчинка. Поблизу кафе «Волинь» (неподалік заправки OKKO) до них підійшов чоловік. Зі слів дітей, він відібрав у них портмоне, де було 300 гривень, і мобільний телефон.

По тому він змусив дітей піти з ним у кафе, де гостював з кількома друзями. І викликав поліцію. Поліцейським чоловік заявив: ці діти – жебраки, і їх треба забрати у відділок, аби з’ясувати, де їх батьки.

Коли діти заявили, що чоловік відібрав у них портмоне і телефон, поліцейські обшукали чоловіка – і справді виявили ці речі при ньому. Той спершу кинувся тікати, і поліцейські одягнули на нього кайданки. Потім чоловік заявив, що поліцейські йому підкинули дитячі речі.

Зрештою на місце прибули батьки дітей, які виявилися цілком благополучними громадянами.

А сам дивний чоловік виявився колишнім працівником Ківерцівського райвідділу поліції на ім’я Валентин Хрупчик. З поліції звільнився рік тому.

З місця події чоловік дзвонив «знайомим» у поліції і просив про допомогу.

А уже під час перебування у міськвідділі поліції Валентин Хрупчик спілкувався по телефону з заступником прокурора Волинської області, колишнім очільником волинської міліції Віктором Швидким. «Сказав Швидкий прийти до нього у понеділок на прийом!» - заявив Хрупчик, поклавши слухавку.

Неадекватна поведінка чоловіка може пояснюватися тим, що незадовго до інциденту той міг вживати наркотики. Принаймні, за словами очевидців, поведінка його була мало схожа на адекватну чи таку, яка буває у звичайних п’яних людей.

Чоловік, у якого знайшли дитячі речі
Чоловік, у якого знайшли дитячі речі


Пізніше активіст-самооборонівець Сергій Рижков заявив, що не вважає чоловіка винним у пограбуванні - і виклав свою версію інциденту.
Теги: луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГЕРОЙ - дибіл
Відповісти
Благополучні батьки? А діти самі гуляють в 6 років.
Відповісти
Як можна випустити самих дітей, таких малих, на гульки? Ніколи цього не розуміла? А потім оці інциденти трапляються....
Відповісти
Що за глупості?
6,7-ми річні діти в компанії в дворі. Чому це має бути небезпечно?
Через таких наркоманів як цей?
Відповісти
Ви знужаєтесь???? 6 років в 15 годині гуляти самим не можна???? То повідойте з якого віку дитині можна гуляти без батьків????
Відповісти
я 91 року народження...6-7 років.Та це був афігєнний час коли батьки могли відпочити від мене а я нагулятися....
Відповісти
В Ківерцях у відділок відібрані попадають))))))
Відповісти
А що ще може робити "МЕНТ" крім пити і красти??????
Відповісти
Так Хрупчик сам викликав поліцейських. Що він вкрав???
Відповісти
Мати,а зо Ви маєте проти того що діти в 6років гуляють в своєму дворі самі....таке враження, що Вас батьки відпустили перший раз саму в 17років
Відповісти
Коли прокурори чи судді збивають людей на смерть, то ви журналюжки, замазуєте на світлинах їхні обличчя. А тут крупним планом . А якщо людина не винна, вибачення від вас будуть ???
Відповісти
Яка бездарь пише оці статті?? Ймовірно , ви би просто пройшли повз дітей і навіть не замислилися, чому вони самі, бо вам і на своїх дітей начхати аби не заважали. Хрупчик проявив себе як людина, якій не все одно . Із за чого цей весь галас?? Що за сенсація?? Те що мутять під колишньго працівника правоохоронних органів-це факт.
Відповісти
А чому потрібно до дітей в 15 годині прискіпуватись. Може їх мама в магазин полала. Чи їх до 15 років за руку водити???. Хоча ізза таких сердобольних пяних уродів можливо і прийдеться
Відповісти
Тому що дитина в 6 років на заправці сама - це ненормально. В США принаймн,і точно дітей неможна самих лишати дома до 12 років.
Відповісти
Оксана, та коли діти самі гуляють в шість років незрозуміло де, то це безвідповідальність батьків. Я сама мама і в мене діті такого ж віку, але вони в мене самі не гуляють.
Відповісти
Оксана, та коли діти самі гуляють в шість років незрозуміло де, то це безвідповідальність батьків. Я сама мама і в мене діті такого ж віку, але вони в мене самі не гуляють.
Відповісти
В шість років дітей самих в магазин??? З такими «мамами»,як Ви потрібно працювати, в кращому випадку, психологам.А мужик все правильно вчинив.
Відповісти
Це МУСАР-ПЕДОФІЛ - звичайна справа серед працівників правоохороних органів!!! Років 5 хай посидить подумає!!! ЧЕРТ ГАЛІМИЙ!!!
Відповісти
Хрупчик силоміць забрав у дітей гроші, телефон​ та силоміць проти їхньої волі утримував, і діти йшли в магазин, чого якійсь мудак має чужих дітей утримувати та викрадати речі?????
Відповісти
Як би він хотів би пограбувати дітей, точно не викликав би поліцію. Треа задуматись...
Відповісти
Педофіл ти 1312. Спочатку треба розібратись в ситуації тормз
Відповісти
Діти гуляють з гаманцем мами. Так хто кого пограбував???
Відповісти
Люди, схаменіться!!! Спочатку треба розібратися в ситуації, а потім звинувачувати!!! Це добре, що людина викликала поліцію, і мама, яка була незрозуміло де забрала дітей!!! А ви подивіться, що робиться в світі, а якби цих дітей забрай якийсь педофіл, чи хтось на органи викрав би їх, то що тоді??? Та мама має бути вдячна, що сталося так, а не інакше.
Відповісти
В нашей стране нельзя делать добро, потому что обязательно накажут. Человек хотел зделать добро, потому что он всякое видел на своїй работе, и хотел как лучше, а его облили грязью. И я советую сначала проверить семью, может не такая уж она хорошая...
Відповісти
Цікаво, а який бовдур-батько дає 6-7 річній дитині 300грю на прогулянку?
Відповісти
Хоч щоб твої дітям дядя гроші давав? І може цукерку смоктальну?
Відповісти
Чоловіче, в тебе клепка варить, чи розумові здібності у тебе не комільфо? З якого дива дитині такого віку давати 300гр.? Можливо татусь хотів похмелитись і послав маля за пляшечкою Jack Daniel's? Бо для морозива чи цукерок явно забагато.
Відповісти
Чому за дітьми ніхто не приглядав?Пішли за чужим дядьком!Їх хоч хтось шукав?
Скільки ще таких дітей гуляють самі по собі?
Відповісти
Якщо цей дядько мав такі добрі наміри, чому не спитав дітей де вони живуть і де мама . І не сказав дітям набрати самим в телефоні маму? І сказати мамі де вони є? А забрав телефон гроші ,викликав поліцію нащо? ЯКЩО ДІТЯМ ПО 6-7 РОКІВ ТО В НИХ МОЖНА ЗАБИРАТИ ТЕЛЕФОН І ГРОШІ? В такому віці діти носять телефони щоб звонити батькам вони добре знають як набрати номер в телефоні.
Відповісти
І де шукати правду? Поліцейський бєзпрєдєл штучно створений працівниками вб! Одна надія на справедливу прокуратуру. Тепер страшно у біді допомогти, бо станеш жертвою!
Відповісти
В біді не страшно допомогти, якщо перед допомогою незабирати чужі телефони і гроші. Для чого він це зробив, зрозуміти важко.
Відповісти
Нормальні діти не просять рубля!!! Чому не висвітлено, що старша жінка підіслала менших, щоб сказали, дядьку дай рубля! Де батьки були? І хто ця жінка?
Відповісти
Не заню чи він педофіл, але пе###ас він точно.
Догралось чучело, яж тобі казав: все лайно шо ти зробив повертається, все так не буде.
Шкода шо з НП тебе виперли, там хоч трохи під наглядом був.
Ківерці тебе памятають).
Відповісти
Люди, це "МЄНТ". Яка в нього може бути мораль? В них не має нічого святого. Особисто він не одноразово "кидав" своїх друзів та партнерів. Вважаю, що це злочин, за який потрібно відповідати.
Відповісти
Черговий раз коментарі показують, що нео-патріотам і їхнім знайомим можна все. Громадські організації підтягнуться, перекрутять факти і зроблять з нього героя.
Відповісти
Шановні! Почітав тут коментарі I диву дивуюсь- всі пишуть Пі**Р Хрупчік чі Гєйрой)) І ні один не подумав про те-ЯКУ ПСІХОЛГИЧНУ ТРАВМУ воно ДІТЯМ ЗРОБИЛО, І НЕ ДАЙ БОГ!!! ЩОБ ХТОСЬ З ЦИХ ДІТОК ЧЕРЕЗ 10 -15 років Не відомстив цому КЛОУНУ,а такі випадкі історія пам"ятає! Що-до його самого, то майбутьне йго-ПЕЧАЛЬКА ( ГЛЯНЬТЕ НА ФОТО ;))) )!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні