--> Забирайте права! В мене їх п'ять штук: У Луцьку затримали пʼяного екс-міліціонера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Забирайте права! В мене їх п'ять штук: У Луцьку затримали пʼяного екс-міліціонера

8
0
Забирайте права! В мене їх п'ять штук: У Луцьку затримали пʼяного екс-міліціонера
У Луцьку патрульні затримали екс-правоохоронця і нинішнього керівника підприємства «Євробудмаркет» Ігора Хомяка, який втікав від переслідування.

Зʼясувалося, що чоловік перебував за кермом пʼяним, повідомляє власкор «Волинь24».

Подія трапилася близько 23.30 у суботу, 13 травня.

Патрульні поліцейські помітили сірий ВАЗ Лада Калина без заднього габариту і хотіли зупинити автомобіль, щоб попередити про небезпеку. Проте на вимогу зупинитися водій не відреагував і почав тікати.

Правоохоронці наздогнали порушника у дворах поблизу просп. Відродження.

Вийшовши з автомобіля, водій за зовнішніми ознаками виявився нетверезим, проте від проходження тесту на вміст алкоголю в крові відмовився.

Залишивши салон автівки, чоловік незвʼязною мовою почав стверджувати, що не перебував за кермом. А у розмові із очевидцями демонстрував абсолютний спокій та впевненість, що «всьо схвачено» і ситуацію «розрулять».

«Та забирайте права!.. Я десять років в МРЕВ працював – в мене ще пʼять штук таких прав!» – запевнив водій.

Водієм виявився екс-працівник органів МВС Ігор Хомяк. Він проходив конкурс на посаду керівника одного із територіальних сервісних центрів у Волинській області, проте для перемоги не отримав необхідної кількості балів. Наразі Ігор Хомяк є директором Виробничо-комерційного приватного підприємства «Євробудмаркет».

Окрім того, патрульні зʼясували, що у водія відсутня страховка на автомобіль. За вказаними правопорушеннями склали адмінпротоколи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колишніх ментів не буває... вони гірші , в сто раз за колишніх засуджених ... сусіда маю ... колишній мент то ужас яка недобра людина і само начворило за життя ділов недобрис і лихе як дичина
Відповісти
Піди в школу і перевір свої знання. Даун.
Відповісти
звісно халепа.- але Ігор хороший козак
Відповісти
ігор не козак , ігор - МУДАК
Відповісти
Був би козаком ,то мовчки і без мусарських понтів заплатив би штраф і на тому питання було б закрите. А воно(мусорило тупе ) ще своє гниле хавало відкриває

Відповісти
Сусід в мене повний отстой... а про вашого ігоря знайомим і сусідам краще знати ніж мені.., я про факти життєві кажу
Відповісти
Та всім накласти на твої життєві факти
Відповісти
Сам ти мудак, гниле хавало відкриває той, хто пише це г.мно. Де тут понти ти побачив? Тупе тут поки тільки одне! Не знаєш людину, то закрий рот і сиди.
колишніх немає, рівняти всіх до одного не треба. Все від людини залежить. А п'яні міліціонери, як пили, так і будуть пити, він не перший і не останній, і я рахую це не чесно, не порядно і не правильно, викидати на людину публічно це болото, або пишіть про усіх, або ні про кого!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні