--> Волиньрада «настукала» Гройсману на головного лісівника області | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиньрада «настукала» Гройсману на головного лісівника області

2
-10
Волиньрада «настукала» Гройсману на головного лісівника області
Депутати Волиньради звернулися до Прем'єр-міністра України Володимира Гроймана з проханням перевірити діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

11 травня розпочала свою роботу Тимчасова контрольна комісія обласної ради з питань, порушення та зловживання керівництва волинських лісівниківро, - повідомив перший заступний голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами Пирожика, на організаційне засідання запросили авторитетних фахівців-експертів, які пропрацювали в лісовій галузі багато років.

"Нові факти злочинних схем просто їх шокували", - стверджує Олександр Пирожик.

"Керівник лісового відомства Олександр Кватирко, при якому все це відбувається, має бути негайно відсторонений від роботи і звільнений", - зазначає автор допису.

"Оскільки на рішення Волинської обласної ради щодо очільника ВОУЛ Олександра Кватирка, не відреагувало ні Міністерство аграрної політики, ні Державне агентство лісових ресурсів Обласна рада направила листи Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману та Генеральному прокурору України Юрію Луценку", - пише Пирожик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Луцьку сморід не ясно від чого, Волинь завалюють сміттям зі Львова, з ветсанзаводом ніхто не знає що робити, а Пирожик, той що через постіну відсутність голови фактично вічний в.о збирає загадочні ради і сидить там з кимось обговорює, шо Кватирко не так робить. То як це називаєтся по народному?
Відповісти
Коли вже перевірять Пирожика??? В нього до лісу тільки є діло? Чим він взагалі займається. Що місце тепленьке , самому хочеться зайняти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні