Директору «Ласки» поставили ультиматум: очолюєш підприємство чи громадську організацію

3
-2
Директору «Ласки» поставили ультиматум: очолюєш підприємство чи громадську організацію
У Луцьку активісти вимагали звільнення директора КП «Ласка» Богдани Новарчук.

Про це йшлося 12 травня під час круглого столу, на якому говорили про роботу комунального підприємства.

Зокрема, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук попросив прозвітуватись Новарчук про нараховані з міського бюджету кошти.

Також він запропонував директорці піти у відставку.

Місцеві захисники тварин своєю чергою нарікали на те, що у комунальному притулку собак і котів не стерилізують, їхні вольєри не дезінфікують, тому тварини часто заражають один одного. Умови ж утримування безпритульних чотирилапих зоозахисники називають жахливими.

Активісти також запропонували виключити Богдану Новарчук з громадської організації «Волинське товариство захисту тварин».

Сама ж директорка у відповідь запевнила, що умови утримання тварин покращаться, коли на підприємстві зведуть нові будівлі. Також вона заявила, що з міського бюджету виділяють кошти лише на зарплати працівників та відлов тварин, на решту ж потреб гроші потрібно шукати самостійно.

Цікаво, що підтримати директорку «Ласки» прийшли школярі. В руках вони тримали плакати «Богдана Новарчук - супер». Після того, як депутат міської ради Борис Смаль запитав, де вони навчаються, підлітки повтікали.

Насамкінець заступник міського голови Костянтин Петрочук заявив, що Богдана Новарчук повинна обрати – очолюватиме вона КП «Ласка» або «Волинське товариство захисту тварин».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жорстока жінка. Вона не любить тварин. Це лише показуха. Двуликий Янус. Ця "палка любов" до собак - просто спосіб наживи. Виявляється, що й на цьому можна красти. Ось, звідки, як кажуть, ноги ростуть.
Відповісти
Укроп любить тварин, тому знайшов проплачених "волонтерів", які обріхують Ласку.
Відповісти
треба вміти в кого треба сос нути)) нігери мать вашу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні