Атошника не пустили у луцьку маршрутку

11
11
Атошника не пустили у луцьку маршрутку
Водій маршрутки №201 Луцьк-Промінь відмовився вести учасника бойових дій.

До активістів за допомогою звернувся волинянин Віктор Читасов. 21 квітня водій маршрутки №201 Луцьк-Промінь відмовив йому у пільговому проїзді, як учаснику бойових дій, - повідомляє прес-служба Народного контролю.

Реагуючи на це, активісти громадського руху направили відповідне звернення у департамент інфраструктури Волинської ОДА.

Директор департаменту Іван Мирка повідомив, що вони провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог транспортного законодавства із керівником підприємства ТзОВ «АТП Луцьк».

У свою чергу перевізник пообіцяв провести відповідну бесіду з водіями про права безкоштовного проїзду учасників бойових дій.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», учасники бойових дій та особи прирівняні до них мають право на безплатний проїзд усіма видами пасажирського транспорту, незалежно від відстані та місця проживання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не атошника, а АТОВЦЯ.... українська має бути
Відповісти
атошники вже теж нагліють, кругом їм все на халяву. Якби раз заплатив нічого б не сталось би.
Відповісти
Конечно,с курорта приехал
Відповісти
Поїдь в зону АТО і переночуй ОДНУ! ніч під акопонтимент градів і тоді перестанеш свої висери висирати.Якщо клепка відсутня,то не показуй це людям,щоб люди про тебе не говорили,як про деблоїда.
Відповісти
А ви кажете у нас вати не має, ось вона "ірина"
Відповісти
Хотел много сказать.....но подумал и решил..овца ты ира
Відповісти
А може ти заплатиш хоч раз.як вони за нас там платять ?
Відповісти
їдь в ато і наглій на халяву!!! Є закон і його треба виконувати І ВЗАГАЛІ МАЙ ПОВАГУ ДО ЛЮДЕЙ ЯКІ ТЕБЕ ОБОРОНЯЛИ КОЛИ ТИ СПОКІЙНО СПАЛА

Відповісти
Ну значить водію маршруткі пофартило, що його пика ціла залишилась! Бо коли мене клоун-водій на 24-й маршрутці хотів із салону виштовхати. то його фейс після спроби був не комільфо.
Відповісти
а ви що святі???? чи берлін брали????
Відповісти
Відірви свою дупу від стульчика і пограй у танчики під Донецьком, кнопочки SAVE не знайдеш. Добре в кращому випадку живим повернутись, з ногою і рукою, прикро але розуму в цій голові не побільшає...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні