Ковельський «завод смерті» хочуть приватизувати

5
-6
Ковельський «завод смерті» хочуть приватизувати
Ковельський ветсанзавод віддадуть у приватні руки, а відходи з нього планують захоронити на військовому полігоні.

Про це стало відомо 10 травня під час наради у Волинській ОДА.

Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів повідомив, що один з шляхів вирішення проблем скандального заводу – це його приватизація. Відтак, Міністерство аграрної політики, продовольства та Міністерство економічного розвитку повинні підготувати документи для виключення ДП «Укрветсанзавод» з переліку підприємств, які не підлягають приватизації.

Також на нараді вирішили доручити посадовцям подумати над довгостроковою модернізацією заводу, а наразі – законсервувати ковельську філію ветсанзаводу.

Степан Кубів вважає, що потрібно розробити порядок вивезення тваринних решток на військовий полігон «Повурськ». Він пообіцяв обговорити це питання з Міністром оборони.

Окрім цього, посадовець доручив правоохоронцям прискорити розшук директора заводу та пообіцяв розповісти усе почути про підприємство Прем’єр-міністру України.

Голова ОДА Володимир Гунчик також попросив до кінця тижня вирішити питання з відшкодування збитків громадам.

Нагадаємо, до Луцька, аби обговорити проблеми ветсанзаводу, приїхав Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів. Також до Луцька приїхали протестувальники з Ковеля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О) суть полізла✊️
Відповісти
ну от, просто хочуть - приХватизувати, за безцінь. Навіть не буду казати хто, і так зрозуміло.
Відповісти
Ви нормальні адекватні люди, який полігон Поворський авіаційний полігон діючий .Везіть собі на дачі і захоронюйте .
Відповісти
Приватизація - це не вихід з положення. У 90-х роках частина таких заводів була приватизована, однак частина з них так і не приступили до роботи, а частина перепрофілювалась. Таке рішення - це безвихідь, безпомічність міністрів і місцевої влади. Це просто ляпнули, бо немає що людям сказати.
Відповісти
Не ляпнули а пернули!
Для чого везти туди дохлятину якщо завод не в змозі переробити її на корм для пана Курчака і і комбікормдля свиней які виусі жерете.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні