Перший півфінал Євробачення відкриє лучанин

6
0
Перший півфінал Євробачення відкриє лучанин
За традицією перший півфінал 9 травня 2017 року має відкривати минулорічний переможець, але, як повідомили у прес-службі організаторів, цього року глядачів чекає багато сюрпризів. Один із них - виступ Монатіка, який і відкриє перший півфінал Євробачення-2017, передає УНН.

Як повідомили організатори, спеціально для відкриття Євробачення трек “Кружит” співак виконає англійською мовою.

"Шоу, яке продемонструє Mонатік на дуже високому технічному рівні, фірмові танцювальні постановки та хітові нотки пісні “Кружит”, (англ. версія — “Spinning”) нікого не залишать байдужим і заставить танцювати усіх глядачів МВЦ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що півфінали Євробачення 2017 у прямому ефірі 9 та 11 травня. Фінал — 13 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вже в нас більше нема кому. Не хоче Джамала, то в нас є ще один переможець - Руслана. Але в нас все роблять гроші. В Монатіка хтось великі гроші вкидає.
Відповісти
В Мохнатіта, десь є Мохнатка з баблом...
Відповісти
Це шоу-біз дєтка :)
Відповісти
Та я за нього - тільки радий, це добре якщо так, а якщо замість "тьоті" - в нього "дядя", теж шоу-біз? )))
Відповісти
Цей жидяра заради бабла, перейшов на язик кацапів,ігноруючи українську мову.З нього артист,як з х.я молоток.Запропонуйте заспівати без фонограми і тоді побачите "зірку",яку так вихваляєте не знати за що.
Відповісти
А дарeмно ви критикуєтe того Монатіка, він дужe наполeгливий, і можe нe супeр-талановитий співак, алe досягнув всього своєю працeю і дивитись цікаво на нього і слухати, і нe завжди трeба бути нeрeально крутим і ідeальним, щоб тeбe хотіли слухати на відкритті Євробачeння, а яскравим, стильним, зрозумілим, позитивним, доступним доя людeй і достойним...одним словом Монатіком!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні