Луцький боксер поклав тайця нокаутом. ВІДЕО

4
18
Луцький боксер поклав тайця нокаутом. ВІДЕО
Луцький боксер Сергій Снитюк переміг нокаутом суперника під час бою у місті Паттайя (Таїланд).

Бій відбувся увечері неділі, 7 травня.

Снитюк зійшовся у двобої з тайським спортсменом Pitakchai Sor. Kittichai. В результаті бою тайського бійця понесли з рингу на носилках.



Відео бою опублікувала у Фейсбуці Інна Оксинюк.

Довідково:

Сергій Снитюк - тренер і учасник луцького клубу «Pitbull». Йому 21 рік, і у спорті він – п’ять років. За цей час чоловік встиг стати призером багатьох змагань національного та світового масштабу.

Минулого року спортсмен посів перше місце на Чемпіонаті України з тайського боксу та друге – на Чемпіонаті світу, що відбувся у Тайланді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!!!!!
Відповісти
Найкращий вид спорту для каліцтва людини і полишення її розуму. Це каліцтво заслуговує всяких нагород, «поясів» поваги, почестей, багатств. «Перемога» полягає у відключенні свідомості якомога більшої кількості інших претендентів на ті ж нагороди. Тобто, суперництво грунтується на успішності вилучення в людини того, що власне відрізняє її від звіра - свідомості, здатності мислити, творити і т.п. При цьому атакується голова людини. І не важливо, що свідомість переможеного виключається на короткий час. Справа не тільки в принципі, але й у фізичному каліцтві людини. Цей мордобій (XXI століття!!!) – чи не найбільш варварський і жорстокий на планеті. Існують тисячі інших способів проявити в спорті і в житті свою силу, мужність і впертість. Показати красу тіла і його досконалість – врешті решт! Бокс повинен щезнути з цивілізованого суспільства. Він нічим не відрізняється від бою гладіаторів-рабів на древньоримській арені (III ст. до н.е.). Невже за такий період часу люди не стали розумнішими????!!!! Лише там у переможеного відбирали життя, а в боксі забирають розум (неодноразові струси мозку). Примітно, що ближче до рингу займають місця жінки. Вони кричать, свистять, пищать, випинають напоказ свою звірячу суть, а коли переможений в конвульсіях валяється в ногах переможця, в них наступає оргазм… Існують інші методи довести жінку до оргазму… І віддалити її на певну відстань від звіра. Чи не так?


Відповісти
Можу довести твою жінку до оргазму....
Відповісти
Можу довести твою жінку до оргазму....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні