Знову бунт: через смердючі відходи люди перекрили дорогу біля Турійська

12
3
Знову бунт: через смердючі відходи люди перекрили  дорогу біля Турійська
Активісти вимагають скликати сесію і припинити вивозити трупи тварин із ветсанзаводу на територію сіл Турійщини.

Вранці 7-го квітня акції протесту влаштували мешканці Турійська.

Про це повідомив депутат Турійської райради Володимир Красуля.

Вони проти розміщення на території Турійського району тваринних відходів Ковельського ветсанзаводу.

“Депутати Клюської сільської ради, не порадившись з громадою та сусідами по території (Турійською селищною та Туличівською сільською радою) дали згоду розмістити тваринні відходи саме біля їх територій. Громада Турійська заблокувала дорогу біля залізничного переїзду смт. Турійськ на пішоходному переході. Можливості обїхати пікетувальників не надали,” - зазначає Володимир Красуля.

За його словами, була перекрита дорога в селі Гаруша, громадські активісти встановили спостережні пости в селі Задиби.

“Громада не розуміє владу, яка таємно їм вже завезла 500 тон "смердоти" на смітєзвалище в Турійськ, села Задиби та Радовичі. Невже ці питання не можна вирішити цивілізованим шляхом через сесію обласної та районної ради, сільських рад?" - зазначає активіст.

Серед вимог: скликати сесію райради і розглянути питання щодо заборони ввезення відходів ветсанзаводу на територію Турійського району.

Нагадаємо, через вивезення на людські паї 15 камазів трупів тварин із ветсанзаводу протестують і мешканці сіл Поворськ, Заячівка. Перекривають дорогу Ковель - Луцьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і ходіть собі, скоро дощ буде
Відповісти
Ну а як-же без Красулі бандита-контрабандиста :))) Ще над областю літаки літають, а під Турійськом у Микитюка літачки є, ай-да повітряний шлях перекривати! :))) О-то вже "прославили" область... Не даремно львівяни про волиняк анекдоти складають :))) Да під оселі Гунчика і Палиці ті відходи згрузіть і швидко ситуація вирішіться!!! Чи Гузю така команда не поступала? :))) Клоуни!!!
Відповісти
Люди виходьте спасайте свою землю!!!! Ніяка влада вам не допоможе, вони усі засранці. Перекривайте щодня дороги і залізниці.... не чекайте гузів, палиць, гунчиків, пілсуцьких...
Відповісти
і сук микитюків
Відповісти
голова соловичівської с/ради також не порадившись з депутатами та громадою дав дозвіл на вивезення таких відходів у підготовлені піщані кар'єри
Відповісти
Что же это делаеться?Никто ни за что не отвечает.Никто ни чего не решае
т.Какой бардак!
Відповісти
Красуля ніякого відношення до акції не має, її організували небайдужі жителі Турійська на підтримку ковельських активістів. Красуля приїхав, побігав з камерою, "замалювався " і поїхав
Відповісти
Так перекрили, що кожен хто хотів матншувши 3км більше по полю, взявши праворуч в село, проїжджав.
Відповісти
та хай собі перекривають, а ж поки не зрозуміють - хто в цьому винен, і які наслідки голосування за тих хто багато обіцяє...
Відповісти
Коли вже люди розум будуть мати??? Холопи, в яких проблеми - створюють проблеми іншим холопам. А панові що:"Бідняки потіють, а пани з того жиріють." Вже вибачте за порівняння, але до того йдемо (як почнуть торгувати землею). Потрібно не давати життя владі, а не ускладнювати людям, які ні в чому не винні!
Відповісти
Соловичі уже четверту добу організовують чергування .якщо захоронярь у нас на підготовленому карері .поблизу річка,біда і турійський не омине .
Відповісти
Дві територіальні громади Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO
http://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1811&clear_cache=Y
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні