У дірку на луцькому мості провалилася жінка

9
-6
У дірку на луцькому мості провалилася жінка
На мості, що на вулиці Шевченка у Луцьку провалився асфальт. Яму завглибшки 30 сантиметрів неможливо обійти – вона займає усю ширину тротуару.

Жінка, яка проходила мостом, повідомила журналісту Волинь24, що нещодавно розбила коліно, не помітивши перешкоду на шляху.

«Йшла сьогодні магазин – і ступила туди. Добре, що не поламала ногу…» - розповіла лучанка.

«Це добре, коли перехожий побачить – і перестрибне цю яму. А як мамам з колясками?» - додала жінка.

Міст на вулиці Шевченка має ознаки зношеності і в інших місцях: обсипаний асфальт, оголена арматура, ями і тріщини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було викликати швидку. а потім можна судити Поліщука.
Відповісти
100% правда. А за ним ще й Товстенюка і Палицю)
Відповісти
100% правда. А за ним ще й Товстенюка і Палицю)
Відповісти
боже коли вже виродки наїдяться .? крадуть, брешуть ..
Відповісти
Діти ідіть спати , не тупіть
Відповісти
Які ж ви всі злюки. Ай-яй-яй! На самих світлих і чесних на Волині людей " бочку" котите. "УРКОП" тут існував ще з діда-прадіда, ще до історичного матеріалізму. А ви - "виродки". Хоча, м-м-м, якщо поміркувати, то , можливо, "виродки" мається на увазі від слова " вироджуватися" в значенні "втрачати властивості". Тоді - ні, ви не злюки. Ви- реально бачите ситуацію з господарським та політичним життям Луцька і Волині. "УРКОП", не зважаючи на свою молодість - ще просто вершки гримас дохлої компартії, бандитських 90-х, патологічної продажності. І повне НЕВМІННЯ бути політсилою. Просто просир@ ють олігарші гроші, нічого не створюючи для України. Прохання до всіх - запам'ятовуйте "уркопівців" , бо вони-потенційні зрадники. Їх політичні кар'єри в "УРКОПі" повинні закінчитись
Відповісти
А подивитись на призвища хто у тому "УКРОПі" і все зрозуміло! :) А ще мера того хочуть проштовхнути-засіяти?! Ви ж хоч висновки робіть і подивіться де вони "керують" - лише Дніпро і Волинь - думайте і не ганьбіться!
Відповісти
Там дві ями,Сьогодні бачив як мама з коляскою їх долала, це смуга перешкод чи що?Міст БЕНА повторить історію Київського мосту?
Щоб там депутат ногу скрутив!!!
Відповісти
Юра Крась пришел и порядок навёл. Игорь Гудзь пришёл порядок навёл. Они заставить никого не могут даже яму оперативно заделать, потому-то сами воры.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні