Ковбаси, тістечка і вино: у Луцьку стартував фестиваль їжі

2
4
Ковбаси, тістечка і вино: у Луцьку стартував фестиваль їжі
У Замку Любарта розпочався Lutsk Food Fest. Цього разу фестиваль тематичний – тут обіцяють частувати гостей морськими смаколиками.

Вже о 10 ранку у суботу, 6 травня, у замку було чимало людей.
Щоправда, більшість з них – учасники, а не гості. Вранці першого дня фестивалю тут завершували приготування. Працівники різноманітних закладів розставляли намети, столи та стільці, натирали їх до блиску та підвозили продукти.
Останні приготування
Останні приготування

Та вже через півгодини атмосфера на фестивалі змінилась. Біля яток з’явились перші страви, а учасники почали припрошувати гостей скуштувати щось саме у них. Підтягнулись до замку й охочі поласувати чимось смачненьким лучани.

І хоч тема фестивалю морська, поки що на фестивалі засилля «сухопутних» страв: ковбас, сирів, смаженої картоплі, солодощів, кави і вина. Щоб знайти щось справді морське, треба ще постаратись. Втім, морепродуктами тут таки пригощають. Фуд-трак FBI пропонує смачнючі піти з тунцем та середземноморські устриці з ігристим вином.

Попереду на гостей чекає багато розіграшів, майстер-класів та виступів діджеїв. Буде чим зайнятись й найменшим відвідувачам фесту. Дітлахам пропонують цікаві ігри та бодіарт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хто не нажер... наївся ай-да їсти і за такими цінамі різну лабуду???
Відповісти
Я на шашлики їду, на природу, з дівчатами, з друзями, з пивком, горілкою ))
Хот-догами і гамбургерами хай хтось інший давиться в таку погоду... ще й за гроші))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні