«Жар її»: кого образила реклама волинського виробника ковбас

21
5
«Жар її»: кого образила реклама волинського виробника ковбас
Рекламний банер компанії “Дмитрук” розкритикували у соцмережах. Журналістка Аріна Крапка побачила у словах “Жар її під вікнами” сексизм.

“Приїхали. "Жар її у лісі!" - закликає Дмитрук ковбасу купувати. Вищий маркетінг від Дмитрука. Борди по Луцьку. А якби сало було, то Дмитрук закликав би такими словами купувати продукт "жар його у лісі???????". А слово " жар" замінити словом " смаж", "готуй" складно?! Між іншим, це можна розцінювати як сексизм і за це передбачена адмінвідповідальність”, - пише Аріна Крапка.

Допис викликав жваве обговорення у соцмережі.

У коментарі виданню “Волинь24” керівник відділу маркетингу Тарас Скорупський зазначив, що компанія “Дмитрук” приносить вибачення, “якщо у будь-якому прояві остання зовнішня рекламна кампанія принизила гідність когось зі споживачів”.

Виробники наголошують, що мали на увазі винятково процес приготування страви, яку рекламують.

“Рекламний меседж був спрямований виключно на процес приготування продукту (коректну термічну обробку, оскільки трапляється, що даний продукт споживачі вживають у сирому вигляді, та вказував на місця для пікніку) і аж ніяк не мав прихованого контексту.

А слово «жар», яке викликало невиправдано високу хвилю обурення, є і в українській мові, про що неодноразово йшлося в коментарях з посиланнями на тлумачний словник української мови”, - пояснює Тарас Скорупський.

Наразі компанія розглядає можливість заміни банера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні