--> «Ротонда стане черговим генделиком», - лучанин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ротонда стане черговим генделиком», - лучанин

13
-3
 «Ротонда стане черговим генделиком», - лучанин
“Луцька ротонда після реконструкції перетвориться на “бидлотеку”, - вважає активіст, один із засновників Організації Волинських Авіалюбителів “ОВАЛ” Ілля Сметанін.

“Очередной гендель для поглощения пива с мнясом, а с учётом соседства с дремучими джунглями парка очередная ночная быдлотека со всеми вытекающими обеспечена”, - коментує у Фейсбуці Ілля Сметанін новину про ремонт "Ротонди".

"Оперного театра" в Луцке мало, надо достроить так называемую "летнюю оперу". Прям как в Европе - летние оперные фестивали под открытым небом, голоса Анны Нетребко, Хосе Каррераса, Пласидо Доминго, Дмитрия Хворостовского...?" - вважає чоловік.

"Вобщем летний филиал луцкого "оперного театра" открывают. Спешите купить билеты на премьеру открытия в первые ряды партера и правительственную ложу", - заключає активіст.

Нагадаємо, в Луцьку розпочали ремонт “Ротонди”. Орендар - власник нічного клубу «Opera» Роман Хорзов .

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
раніше, називалась "болото", тепер буде "опера де болоте", що не подобається?
Відповісти
Ппц, а що краще щоб стояла якась фігня для схованки наркоманів????
Відповісти
а ми і не ховаємось.... вживання наркотиків - не кримінал
Відповісти
Ні, нехай краще все стоїть і валиться, бо є дибіли-активісти... В нас є поліція і нехай дивиться за порядком!
Відповісти
Ілля!чому ви не взяли в оренду і не зробили щось на свій смак?відкрили б бібліотеку.
Відповісти
Ох уж еті актівісти... Або займаються нікому не потрібною х#рнею, або пишуть всяку ахінею. Шо ти ккорисного зробив, Ілюша-активіст? А, прості, заснував організацію авіалюбителв, дууже корисна організація. Коаще б ти мовчав і не позорився
Відповісти
дуже корисна організація, яка під час війни - викладає в кантактах відео з польотами військових літаків....ну маразм, при союзі - розстріляли б нахрєн.
актавісти мля, ніхрєна в житті не зробили...
Відповісти
В столітті персональних пк, сутників і навігації, розказувати казки про "совок і розтріляли", треба бути довбо@обом. Такі дані ще в 60 р для супутника не були тайною. Шпіон хр.нов.
Відповісти
Аяяй. Лучше пусть там болото будет, лучше пусть в парке все будет обосрано. Вот так вот себе активист видит ситуацию. Хочешь, что то изменить, создай проэкт, найди инвестора и вперёд. Самый умный нашёлся. ;))) Или же не самый умный, а жадный? Люди создают инфраструктуру, рабочие места и просто приятную картинку.
А то что уровень насиления низкий в большинстве, это уже всеобщая проблема. Обстановку и атмосферу в любом месте отдыха делает гость. Если большенство быдлотекарей. То закрытием даже всех мест отдыха, это не поменяешь.
Не порите хер*и. Создавайте сами что то.
Відповісти
Правильний задум,хороша ідея відродження минулого,всім активістам які тількі тролять і паклюжать і обс*рають все і всіх навчіться щось створювати,будувати,відроджувати,врешті думати
Відповісти
там вполне можно было сделать летний кинотеатр
Відповісти
В Луцьку - він не один
Відповісти
ніні, краще хай стоїть совєтська розвалюха. що поганого в зоні відпочинку для молоді серед парку? ну в нас і люди! то давайте альтернативу, чого цей активіст не взяв в оренду Ротонду і не зробить там так, як вважає за потрібне. а інший критикувати - це завжди будь ласка, то ж вагони розгружати - патякати і все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні