Показали неймовірні краєвиди волинського Полісся

3
3
Показали неймовірні краєвиди волинського Полісся
Волинський фотограф Сергій Фалько опублікував серію вражаючих знімків краєвидів річки Стохід.

Чоловік брав участь у чотирьохденному сплаві через Камінь-Каширський, Ковельський та Маневицький райони.

"Не дивляччись на прохолодні умови, похід пройшов успішно. Все вийшло по запланованому плану. Корективи вносили лиш блукання в лісових і очеретяних протоках, прорубування проходів. Але все проходило весело і досить швидко. Проплили за чотири дні близько 75 кілометрів", - поділився враженнями на своїй сторінці у Фейсбуці фотограф.

Чоловік зробив знімки з чотирьохденного сплаву по руслам Стоходу на ділянці Заячівка - Бережниця - Стобихва - Обзир - Боровно - Рудка-Червінська.

У поході взяли участь 14 участників з чотирьох областей України: Львівської, Волинської, Житомирської і Київської.

"На Повурському полігоні спостерігали вечірньо-нічне бомбометання. Ефектне видовище. Із незапланованого - падіння пального баку військового літака в 50 метрах від замикаючої байдарки в перший день походу, потім нічні пошуки на човнах війсковими цих баків і ранкові пошуки гвинтокрилом", - додав Сергій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забрихались. Для чого шукати паливні баки, якщо ви бачили, що вони впали за 50 метрів від вашого товариша. Ви хочете сказати, що у вас не було можливості повідомити про знахідку на 102?
Відповісти
Безпилотники, дорога фотоапаратура та дороге приладдя у подорожуючих було, а от мобільного не знайшлось. Ганьба військові змушені були займатись нічними пошуками, потім залучати гвентокрил, а це все держівні кошти. Ви що сєпари?
Відповісти
бурштин шукали, сцукі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні