На ковельському ветсанзаводі хотіли добувати газ

4
-5
На ковельському ветсанзаводі хотіли добувати газ
На території ковельського ветсанзаводу хотіли добувати газ метан.

Про це стало відомо під час сесії Ковельської міської ради, - пише Район. Ковель.

Помічник народного депутата Ігоря Гузя Віктор Лук’янчук повідомив, що компанія з Одеської області може найближчим часом почати видобуток метану на ветсанзаводі, мовляв потрібно лише отримати дозвіл міського голови Олега Кіндера та директора ветсанзаводу Вадима Сухоноса. Однак, останнього нібито не можуть знайти навіть правоохоронні органи.

«Між директором, Кіндером і цією компанією була домовленість про те, що сюди будуть звозитись всі відходи, вони мали переробляти і з тих відходів, з тієї гнилі тих тварин, мали робити газ метан, а всі рештки, як добрива, мала вивозити ця ж компанія. Хлопці сьогодні шукають їх і не можуть знайти. Які між ними були домовленості фінансові, кому і які гроші у які кишені мали лягати – я не знаю і знати не хочу. Я думаю, що це більше зацікавить правоохоронні органи», – сказав Віктор Лук’янчук.

З його слів, компанія, яка хоче видобувати газ на ветсанзаводі, – з Одеської області, має десять установок для виробництва метану.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не а. Там мали будувати ракети для польоту на Марс. Фірма розділила гроші між мером та директором заводу.....Гузь знову всяку ахінею несе. Люди обрали пройдисвіта депутатом.
Відповісти
Нью Васюкі?
Відповісти
ну от, тепер бачите - кому це насправді було вигідно?
Відповісти
От Гузь і його помічники все знають про завод - тільки нічого не роблять, а одне бла-бла і піар!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні