У центрі Луцька відкрилася нова кав’ярня

35
4
У центрі Луцька відкрилася нова кав’ярня
У Луцьку відкрилася нова кав`ярня під назвою DOPPIO.

Заклад відкрився в понеділок 1 травня на проспекті Волі 31/32, на так званій «Алеї троянд» - площі на проспекті Волі, що навпроти Волинської обласної філармонії.

Власник кав`ярні - луцький підприємець Павло Хвас.

У кав`ярні кілька столиків. Адміністратор повідомив, що розрахована вона на 20 осіб.

Еспресо та амерікано коштує в DOPPIO 11 грн, капучіно - 18 грн, лате – 18-22 грн. В меню окрім напоїв, невдовзі буде власна випічка - обіцяють у кав`ярні.

Заклад працює з 8:00 до 21:00, у вихідні з 10:00 до 21:00 години.

В кав`ярні діє знижка: десятий кавовий напій готують безкоштовно, для чого видають спеціальну паперову картку.

Купити можна як приготовлену каву, так і придбати мелену чи в зернах для приготування вдома.

Також, в закладі за кожним столом є пристрої для зарядки телефонів.



Теги: кафе, їжа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з порушенням правил про вивіски.
Відповісти
В Луцьку половина закладів мають вивіски не на українській мові і нема нічого страшного в цьому немає.
Відповісти
місце - не дуже вдале, та й генделик без бухла - гроші на вітер.
Відповісти
М...да, нашим людям дай тільки побухать... Культури ноль, краще хай будуть как'ярні, буде хоч куди з дітьми зайти.
Відповісти
Повністю з вами згідний.
Відповісти
Что за название?Борьба за мову?
Відповісти
Что за название?Борьба за мову?
Відповісти
Доппіо - подвійне еспрессо
Відповісти
Був у закладі пив каву, кава смачна щоб не писали, затишно, ціни не ломлять як в деяких місцях, місце булоб гарне якби якесь бидло не повикопувало з алеї троянди((((
Відповісти
Працюю в цьому районі. Ці троянди викопали через кілька днів після посадки. От і після цього робити добрі справи. .... Є люди а є би.ло...
Відповісти
Бо для бидла потрібно робити засади. Посадили троянди - наблюдайте пару днів - прийде викопувати - зловити - поламати руки - запитати чи дійшло що красти не можна.
Відповісти
Дуже дивні фотографії журналістів до цієї новини.
Відповісти
Але в Україні на рахунок вивісок закладів все просто - має бути українською мовою і .
Відповісти
Особливо приваблива якась ганчірка, що на балконі праворуч.
Відповісти
Це Волі 33 дебіли!! !!
Відповісти
жахлива назва
Відповісти
Була сьогодні в цій кав'ярні. Дуже затишне місце. Кава дуже смачна. Бариста дуже привітний. Раджу!
Відповісти
Друзі, хто не знає, доппіо - це подвійна порція еспресо, там в два рази більше кофеїну та води. На рахунок алкоголю, то в нас заклад без алкогольних напоїв, якщо вас це не влаштовує, по сусідству є магазин, в якому є те, що вам потрібно. Також дякую за позитивні відгуки про каву, стараюсь для вас робити її як найкраще. Кав'ярня відносно нова, будем надіятись на вашу підтримку, заходьте будемо чекати :)
Відповісти
Був сьогодні в кав'ярні. Замовив амерікано з молоком з собою, так як дуже полюбляю каву, то скажу, що амерікано вийшло просто чудове. Баріста дуже привітний . Також дякую за вашу чудову акцію, про 10 безкоштовну каву, тепер буду частіше відвідувати кав'ярню, щоб нарешті отримати її.
Відповісти
ходив у вашу кав'ярню.
дуже сподобалось,дякую барасті за смачне латте...
буду вашим постійним відвідувачем!
дуже сподобалось,чекаю від вас чогось нового☁
Відповісти
Приємно насолодитись кавовим напоєм у приємній та затишній кав'ярні Doppio. Бажаю вдячних відвідувачів власникам чудового кафе :-)
Відповісти
Вітаю власниківласникввів з відкриттям, бажаю приємних і вдвдячних клієнтів.
Відповісти
Вітаю власників з відкриттям, бажаю приємних і вдячних клієнтів.
Відповісти
Дуже незвичайна оригінальна назва кафе, італійсько-мелодійна)) Нехай кожен, хто забажає прийти сюди, відчує незрівнянний смак мелодії справжньої кави...
Відповісти
Одне з небагатьох місць у Луцьку, які здатні приємно здивувати. Хоч відкрилось недавно, але приємно сюди заходити. За це дякую.
Відповісти
Дуже дякую за смачну каву та за бариста, який хоча і сором'язливий, та дуже привітливий. Так як кав'ярня знаходиться поруч біля мого будинку і на шляху до навчання, то буду частіше заходити, як улюбленця кави сильно ощасливлює акція :)
Подобається місце затишною атмосферою, радує те що в критичні хвилини можна підзарядити телефон, зігрітись, насолодитись незвичайною кавою і навіть почитати.
А ті кому потрібен лише алкоголь, то для цього є інші заклади ресторанного обслуговування, а це місце лише для справжніх цінителів домашнього затишку і тепла!
Відповісти
Сьогодні був, каву пив. В принципі місце затишне, ціни норма, кава запашна та насичена. Пообіцяли, що скоро мають бути смачні круасани та інша випічка. Дали картку -візитку, по якій будь-який 10-й кавовий напій безкоштовний. Бажаю власнику процвітання, вдячних клієнтів та терпіння. Окремий респект баристу, а те що заклад безалкогольний, то великий +. Прийду з дітьми куштувати морозиво.
Відповісти
кава з автомата - краща і дешевша, погана тут кава.
P.S. Всі відгуки вище - проплачені!!!!
Відповісти
От ти автомат і проплачений))) Давай сходимо разом і скуштуємо, якщо ти зможеш розкритикувати чимось смак кави і запропонуєш мені кращу каву в іншому місці і по ціні нормальний , то буду лише тобі вдячний))))
Відповісти
Автомат , але я там каву пив і бачив пачки в яких продають каву, пачка оригінальна з клапаном і бренд серйозний з оригінальною упаковкою, а не срібляста пачечка з якоюсь наліпко, хочеш лаватсо, хочеш старбакс наклеять)))))
Відповісти
В цьому закладі замовляла лате- смачне. Гарне ставдення персоналу.. За це респект
.. Назва оригіналь. На один культурний заклад в Луцьку стало більше. Мене дивують такі коментарі як проплачені і т.д. - шановні позбавтеся міфу що все скрізь проплачується... І такі ще на кшталт фото: журналісти теж люди і в них не супер нові айфони чи фотоапарати. Роблять як можуть фото. Краще сходіть в заклад скоштуйте каву, огляньте інтер'єр, і залиште власні враження, а не ганьбіть. Ційнуймо працю людей які роблять щось корисне для людей і суспільства вцілому...!!!!
Відповісти
Приєднуюсь до всіх позитивних відгуків. Кава смачна, ціни прийнятні, хочеться заходити у приємне місце до приємних людей. Дякую.
Відповісти
Приєднуюсь до всіх позитивних відгуків. Кава смачна, ціни прийнятні, хочеться заходити у приємне місце до приємних людей. Дякую.
Відповісти
Приєднуюсь до всіх позитивних відгуків. Кава смачна, ціни прийнятні, хочеться заходити у приємне місце до приємних людей. Дякую.
Відповісти
Гарне місце, кава смачна, а те що кав'ярня подалі від дороги, де завжди шумно, то хоч можна спокійно посидіти. Дякую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні