Нічна погоня у Луцьку: поліція стріляла в машину

21
-1
Нічна погоня у Луцьку:  поліція стріляла в машину
Уночі в Луцьку поліцейські, затримуючи 18-річного хлопця на авто, двічі стріляли по колесах його автомобіля.

Пригода сталася близько 02:30 у ніч на вівторок, 2 травня, інформує власкор Волинь24.

Поліцейські хотіли зупинити автомобіль Фольксваген Саран, який проїхав під знак «Проїзд заборонено» в районі вулиці Клима Савури. Той не зупинився – і патрульні почали переслідування.

Тікаючи від них, автомобіль пошкодив одну з припаркованих на Клима Савури машин.

На цій же вулиці втікач мало не врізався «в лоб» автомобілю Самооборони, екіпаж якої брав участь в переслідуванні. Самооборонівці в останній момент звернули вбік. При цьому втікач на авто рухався зі швидкістю близько 120 км/год.

Вперше патрульний вистрілив по колесах втікача перед мостом на проспекті Перемоги. Пробив заднє колесо. Авто стало носити з боку в бік, але втікати той не перестав.

На проспекті Соборності втікач автомобілем намагався зіштовхнути патрульний автомобіль на зустрічну смугу.

Тут патрульний вистрілив вдруге, потрапивши в переднє колесо. Автомобіль- їхав далі.

За зупинкою навпроти повороту на Воїнів-Інтернаціоналістів Фольксваген звернув праворуч, у двори багатоповерхівок. Як пояснить потім водій – сподівався загубитися в дворах.

Але в одній з арок він мусив зупинитися – проїзд був перегороджений металевим стовпчиком.

За кермом Фольксвагена був 18-річний лучанин Максим. Поряд сиділа молода дівчина. Виявилося, пацан взяв автомобіль батька, аби покататися. А втікав від поліцейських – бо не має прав.

«Я фанат фільму «Форсаж» і думав, що вдасться втекти» - зізнався хлопець.

Перевірка показала, що водій – повністю тверезий.

До слова, фатан Він-Дизеля особливо пошкодував, що вирішив втікати, коли дізнався, що штраф на водіння без прав – 510 гривень. Натомість тепер він має цілий «букет» порушень окрім проїзду під знак і їзди без посвідчення водія – це і ДТП, і невиконання вимоги зупинитися, і створення аварійної ситуації.

До того ж доведеться ремонтувати свою і чужу машини.




Передрук заборонений
Теги: дтп, поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Су...а малолітня аби ще кого вбила.При затриманні треба було повибивати всі зуби.Всерівно татко буде відмазувати.І чому пи..у не показали.
Відповісти
Шановний, підбирайте слова, вас там не було, те що пишуть це на половину не правда, для вас ідіота написали, щоб вам цікаво було, сидите тільки роти відкриваєте і людей брудом словесними поливаєте, і дівчина тут нідочого, вона пасажир, якщо навіть і сіла у авто то це особисте її діло, а от ви реальне чмо наівне.
Відповісти
Вана-бода ?
Відповісти
Який лох у 18ть років.
Відповісти
100% лошара! Форсаж він вирішив влаштувати на мінівені для домогосподарок! Ахаха!
Відповісти
Наплодять Д ибілів.а мусора в своєму стилі.... Де фото цього придурків і його шмари? Може якби фото публікувати, то меньше б хєрньою страждали
Відповісти
З чого ви взяли, що молода дівчина -шмара? Так, я не підтримую молодих людей, але згадайте ті роки, коли не було поліції, був хіба такий "безпредел"? Прліцейські ведуть себе як копи, аж бридко
Відповісти
Вчинив ДТП з авто на К.Карого, намагався виштовхнути авто поліції з проїзної частини... Ти, що взагалі пальнуте. Копи винні, що дебілів повиростало. А "бєзпредєлу" не було, бо не було Фейсбуків, Вконтактє і Вайберів... А ще і інтернету також не було...
Відповісти
Наркоман?
Відповісти
Теж помітив?
Відповісти
Бо нормальна - не сяде в машину "покататись", тим більше - прав немає, надивились "форсажів" і т.п. і їздять потім обдовбані, коли вже штрафи нормальні будуть - ну смішно 500 гривень за їзду без прав... Нахрена вчитись в автошколі, якщо можна їздити і без прав і тебе ніхто не зупинить, якщо нічого не порушувати?
Відповісти
Ти не знаєш чи є в ньго права. В тексті пише шо був без прав. Може він іх забув?
Відповісти
Наркоман?
Відповісти
Тепер треба віддати належне поліцейським -- 2 постріли --2 колеса , вночі і на швидкості. Я в захваті. Це тобі не киівські копи які 30 раз пуляли шоб зпинити бмв.
Відповісти
Не порівнюйте старий мінівен з БМВ на повному заряді. Поліцейські пріуси поряд не стоять)
Відповісти
Татко або мамка відмаже і через тиждень буде хвалитися який він крутий... копам жирний плюс як не крути молодці щеб суддя попався адекватний і не підкупний.
Відповісти
Во дєбіл....
Відповісти
ахахахахахахаахахахахха я щас всцусь!!!
Відповісти
"До слова, фатан Він-Дизеля "
Відповісти
Копи здивували! Справді 2 попадання з 2-ох пострілів по рухомій цілі - це результат! Цікави чи часто на стрільбищі бувають?
Відповісти
В чо так грубо висловл
ювались?
Комусь походу завідно що малий має дівку і катає на машині)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні