Пишуть смс та роздають гроші: укропівці скаржаться на порушення під час виборів

3
3
Пишуть смс та роздають гроші: укропівці скаржаться на порушення під час виборів
У день виборів, що відбуваються на Волині в п'яти об'єднаних громадах, деякі кандидати порушують "режим тиші" та вдаються до прямого підкупу.

Про це повідомляє прес-служба УКРОПу.

Зокрема, вони стверджують, що деякі мешканці Заборольської ОТГ отримують смс-повідомлення з проханням прийти на вибори, мовляв, це дуже важливо. З повідомлення зрозуміло, що надсилаються вони через Інтернет від кандидата на голову Антона Сосновського.


Нагадаємо, що у Заборольській об’єднаній громади три кандитати на посаду голови, які балотуються шляхом самовисування – Валерій Боярський, Антон Сосновський та Ілля Токаренко.

Як повідомила місцева мешканка села Поступель Ольга, у Забродівській ОТГ масово здійснюють підкуп виборців. Людям заплатили по 200 гривень за кандидата на голову ОТГ від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Миколу Калачука. Ще 200 гривень пообіцяли докинути зверху у разі його перемоги. Така ж ситуація, згідно із повідомленнями місцевих, і у селі Видраниця.

Загалом, у Забродівській ОТГ за крісло голови змагається три кандитати – Калачук Микола Михайлович (висунутий РРО ПП «Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Макарук Микола Михайлович (висунутий РРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП») та Панасюк Іван Іванович (висунутий РРО ПП «Об’єднання «Самопоміч»).

Станом на 12.00, у Вишнівській ОТГ проголосувало 22,2 % виборців (1138 чоловік), у Колодяжненській ОТГ – 31, 67 % (1123 чоловік), у Заборольській ОТГ – 19,5 % (1164 виборці), у Забродівській ОТГ – 26,4 % (1639 чоловік), у Самарівській ОТГ – 21,96 % (841 чоловік).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коломойський укроп засіває.
Відповісти
Укропівська підстава... Я таких смсок можу мільйон відправити, ніби від Сосновського...
Відповісти
У Палиці що грошей вже немає? Жаль, а на буштин в Любешівському районі у нього свої плани були....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні