«Я думала це тваринка» - жінка за кермом потрощила велосипедиста

15
5
«Я думала це тваринка» - жінка за кермом потрощила велосипедиста
Винуватицею нічної аварії у селі Звірові, де збили велосипедиста, виявилася жінка. Вона стверджує: навіть не зрозуміла, що наїхала на людину.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 29 квітня у Звірові Ківерцівського району машина збила велосипедиста: автомобіль просунув його близько 15 метрів, переїхав велосипед – і поїхав геть.

Як стало відомо Волинь24, за кермом автомобіля «Фолькваген Бора» була уродженка Острога, яка мешкає у Республіці Польща.

Аварія відбулася на очах в очевидців, які викликали швидку й повідомили поліцію, описавши авто. Машину затримали біля поліцейського посту, розташованого на повороті на Цумань.

Жінка за кермом виявилася тверезою.

На запитання про аварію у Звірові жінка, посміхаючись, відповіла: «Я думала, що тваринку якусь збила».

При тому у її автомобіля було побите лобове скло, відірваний бампер, пом’ятий перед.

Винуватицю аварії затримали.

Велосипедист, якого збили – у важкому стані в реанімаційному відділенні Ківерцівської районної лікарні. У нього переламані обидві ноги, зміщення хребців хребта, інші численні травми.



Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер нехай ця тваринка лікує людину,яку збила!!!!
Відповісти
він помер(((((
Відповісти
польські НЕЛЕГАЛЬНІ авто.
Відповісти
Українські легальні авто...І влада-найкраща у світі.І народ-самий багатий в Європі.А їзда на польській реєстрації-це так,по-приколу.А дописувач "лучани"-просто жертва пропаганди...

Відповісти
Ви, знаєте я за дешевшу розтаможку, але не так як в нас зараз. Купили за тисячу машину і всім до одного місця ,як їздять. Купили дружині машину, шоб вчилася. Навіщо брати на нашій реєстрації. Якщо щось вчверив машину на шрот, номера в смітник. Це питання потрібно переглянути нашій владі. А про польські, литовські ......
Відповісти
це Ви кажете - як має бути, в нормальній країні, а як воно є - всі знають
Відповісти
Щось не подобається?
Відповісти
Оце ж дурепа!
Відповісти
Навіть, якщо б ця підарша збила тваринку - сцуко, зупинись блядіна!!!! таких -треба стерилізувати - щоб не плодились ,бажано -до новарчук відправляти, вона вміє...
Відповісти
Вона ж відкупиться. На корм тваринкам відправити ту скотину. Шкода чоловіка, через дуру тепер в кращому випадку буде інвалідом.
Відповісти
Для чого їхати велосипедом вночі??? П. С. Я водія не виправдовує. Взаєморозуміння на дорозі всім учасникам дорожнього руху!
Відповісти
А для чого їхати машиною вночі...? Твій комент.- отаке,щоб тільки не мовчати..
Відповісти
У Вас, напевно, авто не має... Тому що в Європі їздять велосипедисти по велосипедних доріжка і з дотриманням усіх правил дорожнього руху, а в нас часто п'яні і без ліхтарів, які в нічну пору доби повинні бути увімкнені і бнз захисного шолома. Наші люди рідко думають про свою безпеку.
Відповісти
Для їзди у темну пору велосипед має бути освітлений ліхтарями і спереду і ззаду.Дуже сумнівно,що на цьому велосипеді таке було.Неодноразово бачив смертників,які затемна їздять навіть без світловідбивачів. При світлі зустрічних машин дуже важко,хоча й можливо помітити темний предмет,людину чи велосипед на дорозі.Але в нас як правило,люди за свою безпеку не задумуються.
Відповісти
Хлопця звали Володею, він круглий сирота плюс інвалід. Його більше немає. Помоліться за упокій душі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні