Ковельські відходи «засмерділи» на Турійщині, - депутат

2
-2
Ковельські відходи «засмерділи» на Турійщині, - депутат
У Турійському районі пробують несанкціоновано захоронити відходи Ковельського ветсанзаводу, - припускають місцеві мешканці.

«Тривожні сигнали почали надходити 27 квітня, від мешканців Турійського району. Люди припускають, що на їхні землі вивозять і намагаються захоронити відходи скандального Ковельського ветсанзаводу», - повідомив заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Він припускає, що це роблять після того, як цього не дозволила зробити обласній владі громада сусідньої Люблинецької ОТГ.

Такі факти зокрема були зафіксовані 27 квітня поблизу села Задиби Селецької сільради та села Радовичі неподалік райцентру Турійськ. Як стверджують місцеві мешканці, надвечір тут з'явилися КамАЗи зі смердючим непотребом, який прибульці спробували вивантажити і захоронити на тутешніх полігонах для сміття. Як і у випадку з Люблинецькою ОТГ, у громади ніхто дозволу не питав і до відома людей не ставив, - інформує депутат

Люди стали перед КамАЗами і не дали вивантажити вміст КамАЗів.

«Утім, від своєї затії вони, схоже, не відмовились, поїхали об'їзними шляхами і вдруге були помічені вже на території Радовичівської сільради...» - пише Пирожик.

«Скільки ковельських відходів вдалося вивезти і під покровом ночі захоронити на території Турійщини, наразі невідомо. За неперевіреною інформацією, йдеться про 4-6 вантажівок», - повідомив Олександр Пирожик

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завезти ті здохи Пирожику додому. Ті "політики" вже смердять по всій волині.
Відповісти
От в тому і проблема,що такі як ви Коваль живуть ,і будуть жити в брудоті , скоро вам додому ті здохи привезуть, бо від таких як ви і смердить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні