Луцький депутат Петро Нестерук заповнив декларацію

5
2
Луцький депутат Петро Нестерук заповнив декларацію
Торік луцький депутат, керівник фракції «Солідарність» Петро Нестерук став власником трьох нових ділянок поблизу озера Світязь, одну із яких, площею 40 соток, купив за 4,5 тис грн.

Як відомо, обранець є бізнесменом, родина якого уже має нерухомість в Шацькому районі, зокрема, відпочинковий маєток «Nester-House» у селі Світязь.

БУДИНКИ В ЛУЦЬКУ І НА СВІТЯЗІ

У Луцьку Петро Нестерук має квартиру (37,2 квадрати), будинок (116,4 квадрати) та дві невеличкі земельні ділянки: 100 та 509 квадратних метри.

Більше нерухомості в родини Нестеруків – у селі Світязь Шацького району. Зокрема – три будинки та п’ять земельних ділянок.

У 2012 році Неля Нестерук стала власницею будинку площею 100 квадратів. Вартість на час придбання оцінювалась в 824 тис грн, наразі – 1,3 млн грн.

Наступного року Петро Нестерук оформив право власності на будинок 390 квадратів. Його вартість за чотири роки зросла із 1,763 млн грн до 4,443 млн грн.

Крім того, у Світязі в Нестеруків є ще один недобудований будинок.

Петро Нестерук задекларував 5 куплених ділянок у селі Світязь загальною площею 1,8 гектари. Власником половини цієї території – 90 соток – депутат став торік. Вартість такого «надбання» в декларації не вказана.

Крім того, у 2016 році Петро Нестерук купив ще дві ділянки в селі Смоляри-Світязькі Шацького району: 10 соток за 22,5 тис грн та 40 соток за 4,5 тис грн.

Nester-House на Світязі
Nester-House на Світязі

Згідно із декларацією, в родини – один автомобіль: Мерседес Е 250 2011 р.в., який у 2012 році Неля Нестерук придбала за 519 тис грн.

БІЗНЕС, ДЕПОЗИТИ, ПОДАРУНКИ

Петро Нестерук є власником 70% фірми «Полісся-Трейд» (частка у статутному фонді – 2,8 млн грн). Згідно із витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, співвласниками цього бізнесу є лучанка Юлія Смольянінова та рівненчанин Микола Головайчук. Основний вид діяльності фірми – оптова торгівля напоями.

Торік «Полісся-Трейд» принесло Петрові Нестеруку 258 тис грн дивідендів. Крім того, депутат заробив 995 тис грн від підприємницької діяльності.

Також задекларував два подарунки у негрошовій формі вартістю 22,5 та 4,5 тис грн від Нестерук Світлани Трохимівни.

Неля Нестерук у 2016 році отримала 88,9 тис грн заробітної плати, 358 грн банківських відсотків, 1,9 тис грн від надання майна в оренду та 10 тис грн допомоги при народженні дитини.

Таким чином, сукупний дохід родини Нестеруків у 2016 році становив 1,382 млн грн.

І ЗАОЩАДЖЕННЯ, І КРЕДИТИ

На банківських рахунках у Нестеруків – незначні суми, проте є відкриті рахунки у гривнях, доларах, євро та навіть злотих.

Готівкових заощаджень – більше: 100 тис доларів та 260 тис грн.

Також серед активів Петро Нестерук вказав 2,8 млн грн поворотної фінансової допомоги (вид безвідсоткової позики).

Мають Нестеруки і кредитні зобов’язання: два кредити, за якими минулоріч сплатили 841 тис грн тіла кредиту та 108 тис грн відсотків.

На благодійність торік Петро Нестерук витратив 84,5 тис грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
покажіть мені ділянку на світязі за 4,5 тис. грн? Це метр-на-метр?
Відповісти
Я тоже хочу ділянку на Світязі за таку ціну як у Нестурука. Де ти ходиш справедливість?
Відповісти
Там же написано-40 сотих.
Відповісти
А дачний участок у людей під Луцьком має 6 сотих.
Відповісти
То для людєй.Нестер хауз не працює.заїдьте в сезон там мурашник
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні