Луцьком їздив п’яний «бізнесмен найвищого рівня»

8
-5
Луцьком їздив п’яний «бізнесмен найвищого рівня»
Нетверезого водія, який сварився з поліцією і доводив, що він – «бізнесмен найвищого рівня» - затримали у Луцьку вночі.

В ніч з середи на четвер, 27 квітня компанія з кількох чоловік гуляла у барі «Оболонь» на вулиці Коперника. По тому вони вийшли на вулицю, відкрили багажник автомобіля «BMW X5» – і продовжили пити спиртне, стоячи біля машини.

Як інформує власкор Волинь24, потім на очах у людей близько третьої години ночі уся компанія «завантажилися» у машину. При тому за кермо сів учасник пиятики (пізніше з’ясувалося, що він – власник авто).

На той момент за автомобілем уже стежили: поліція отримала повідомлення, що нетверезим водій був ще до гостин в «Кораблику».

Зупинили «п’яний ікс-п’ятий» уже біля бару «Майдан».

Водій, пояснюючи свою поведінку, постійно міняв думку, «згадуючи» нові обставини: то він не був за кермом, то був, але не їхав, то їхав, але не пив…

При цьому він обурювався, що його затримали. «Я – бізнесмен найвищого рівня! Таких як я – не штрафують!» - казав водій «бехи».

Від проходження перевірки на вміст алкоголю в крові водій відмовився і на місці, і в наркодиспансері. Чим автоматично визнав себе п’яним.

Як стало відомо Волинь24, п’яного водія звуть Юрій Пойда. Йому 34 роки. У його біографії – неодноразові притягнення до відповідальності – і за злісну непокору, і за дрібне хуліганство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це такий за бізнес "найвищого рівня"? Пойда реалізовує насіння на базарі? І "кришує" дрібних торговців. Щось про такого не чула

Відповісти
власник авта не він, а Петро от він таки бізнесмен і в нього вчора був д.н. а поліцію вони просто розвели бо їм чхати на вас всіх в нього підвязки огого
Відповісти
Ха-ха, бізнесмени! Не смішіть людей! Сілюхи....
Відповісти
бєха - стараааа....стидно «бізнесмен найвищого рівня» а на такому зламку...
Відповісти
Цікаво а заберуть права в нього чи в Петра? Чи замнуть дєло?
Відповісти
Це не бізнесмен ,а урод "вищого рівня".Маю наувазі власника Х5 Петра,який регулярно їздить за кермом в алкогольному стані.Із -за таких у....в,постійні дтп.Необхідно прийняти міри!!!!
Відповісти
Це не бізнесмен ,а урод "вищого рівня".Маю наувазі власника Х5 Петра,який регулярно їздить за кермом в алкогольному стані.Із -за таких у....в,постійні дтп.Необхідно прийняти міри!!!!
Відповісти
Поліцаї Ахметова, Фірташа чи Коломойського не впізнали? Чи може який пацієнт з ліпінської лікарні втік, з палати наполеонів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні