--> Анатолій Тимощук залишиться почесним громадянином Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Анатолій Тимощук залишиться почесним громадянином Луцька

9
8
Анатолій Тимощук залишиться почесним громадянином Луцька
У футболіста Анатолія Тимощука не забрали звання «Почесного громадянина міста Луцька».

Про це стало відомо 26 квітня під час сесії Луцької міської ради.

Депутати не проголосували за те, щоб позбавити футболіста, який тренує російський клуб, звання «Почесного громадянина міста Луцька» навіть з третьої спроби.

Зауважимо, сьогодні депутати внесли зміни до регламенту міської ради, які дозволяють обранцям громади позбавляти звання "почесного громадянина". Досі це звання можна було втратити лише в тому випадку, якщо суд виніс обвинувачувальний вирок.

Втім, безпосередньо за позбавлення звання "почесного" Анатолія Тимощука рада не проголосувала.

Це питання тричі ставили на голосування, однак максимально воно набирало 14 голосів, чого недостатньо для прийняття рішення.

Нагадаємо, більше трьох сотень лучан за шість днів підтримали петицію про позбавлення Тимощука звання «Почесного громадянина міста Луцьк», яке міськрада присвоїла футболісту у 2008.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це є найбільшою проблемою в Луцьку??? і як тільки Тимощук перестане бути почесним громадянином наступить щастя.. Стільки тратиться сил , часу та людиногодин на нікому не потрібний популізм!!! Злочинність зашкалює, можновладців покарати за ДТП не можуть.. Але це все фігня. Головне - позбавити почесного громадянина.
Відповісти
Шановний, Павло Данильчук, Ви б направили свою енергію на вирішення соціальних і економічних питань для Луцька. Скільки можна мусолити одне й те саме питання??? Як депутат , допоможіть людям жити краще!!! А дане питання ніяк не вплине на наш добробут
Відповісти
ви живете у своєму холодильнику Тимощук. у своєму. а мій. син не піде до війська поки будуть такі почесні це мій холодильник
Відповісти
Холодильник??? Шановний , подивіться навкруги. Ми живемо у світі. А поки Ви живете в своєму холодильнику і відокремлюєтесь від людей, все розвалюється. Вийдіть до людей і давайте будувати дороги, школи, лікарні, достойно життя !!!
Відповісти
особисто для вас є вільна лопата або автомат для почесних. на Ваш вибір
Відповісти
Будьте добрішим і толерантнішим до людей
Відповісти
вибачте немає часу для розмови. треба. полити дерева
Відповісти
Розумію, бо маю сина вкладати спати. Гарних днів!
Відповісти
У нас фейкове усе мер, Голова обл ради, ректори, прокурори, партії...
О Боже де ми живемо це суцільний дурдом!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні