--> У незрячого луцького музиканта просто на вулиці вкрали баян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У незрячого луцького музиканта просто на вулиці вкрали баян

38
-7
У незрячого луцького музиканта просто на вулиці вкрали баян
У сліпого вуличного музиканта у Луцьку невідомі вкрали баян.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила прес-секретар луцьких патрульних Ольга Бузулук.

«Друзі, у Сергія, незрячого баяніста, який грає на вулиці, приблизно 2 годинки тому викрали баян – те, завдяки чому він заробляє на життя, граючи на проспекті Соборності, біля гіпермаркету», - зазначила речниця.

«Він відлучився не надовго, як звичайно, повернувся – а баяна вже не було. Так само не було і чохла зі спеціальними колесами, адже завдяки цьому зручно транспортувати інструмент. Хлопцю 28 років, він незрячий, проживає з мамою і сестрою», - додала вона.

З її слів, патрульні наразі шукають жінку старшого віку, які виглядала підозріло на записі камер відеоспостереження.

«Велике прохання до власників ломбардів та інших закладів відгукнутись, якщо вона (він) раптом надумає здати баян з чохлом туди. Можливо, хтось помітить особу з цими предметами на вулиці, то телефонуйте 102 або на 063 5452686», - зазначила Ольга Бузулук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же це низько...
Аж страшно
Відповісти
гроші на життя не спускають на автоматах і таксі
Відповісти
Та да...І не тільки.Знаю його з дитинства.Раніше було шкода його,а тепер тільки його маму.Дуже не легка доля в цієї жінки.А Сергій останіх 10 років просто користується своїм становищем!!!
Відповісти
щоб твій липкий язик застряг в чийсь ...... незрячий грати на автоматах не може, а таксі для нього, навіть якщо він справді ним користується, часто просто необхідність. щось я не спостерігаю у місті сервісів для незрячих, так що таксі - це як умова виживання.
Відповісти
він дійсно грає на автоматах, незрячий - не значить на всі 100% сліпий
Але - хлопчину шкода
Відповісти
навіть якщо так - це зароблені гроші і вони його. а от псів, які з-за монітора дзявкотять, радіючи з того, що в хлопця інструмент вкрали, варто було б також показати людям, нарівні з крадієм. Щоб всі бачили їх звірячий оскал і на вулицях пізнаючи, вели себе обережніше - скажені пси часто кусають без причини
Відповісти
Я таксую в Луцьку і вожу Сергія безкоштовно як і мій товариш.
Відповісти
Він не грає на автоматах. А таксі - це в першу чергу безпека. Не судіть.
Це від мами
Відповісти
Чужую беду руками разведу,а своей ума не дойду.Бог поможет и вернут баян
Відповісти
Як його жалко,ну що за люди-ублюди.Поверніть хлопцю заробіток!!!
Відповісти
Друзі, хто з цим хлопчиною особисто знайомий: давайте організуйте особистий рахунок - зібрати кошти на новий інструмент!
Відповісти
Краще - знайти п!дарас!в які вкрали баян
Відповісти
та от прямо тут в чаті 2 п1дараси вже є. І їх багато таких, зрячих псин, готових покусати всіх, хто слабший за них.
Відповісти
Віддам свій баян 0503323332
Відповісти
Можу віддати аж два непотрібних пошарпаних баяна часів СССР, один батька інший брата, 05076І6208
Відповісти
Слушна думка,я підтримую
Відповісти
Куди ж котиться світ? Страшно.:'(
Відповісти
Оксанко - Ви молодець. Бог зторицею віддасть. Це все ж краще ніж провадити пусту словесну перепалку. Бо є люди, і є людиска. І усілякі Богу угодні! Вся біда людства від браку Любові.
Відповісти
Я бачив як цей не зрячий кинувся збирати грн, коли вітер їх роздув...
Відповісти
Ти що заздриш.чи хочеш бути на його місці?
Відповісти
Двояке ставлення до цього випадку! Хлопчина і справді фізично знедолений, проте його не раз бачили в компанії не вельми позитивних молодих та не дуже чоловіків, з якими він відпочиває "на всю котушку" як кажуть! Реально шкода лише маму!!!
Відповісти
Що ви тут всі судите хлопчину...?якщо навіть ,грає на автоматах чи пє пиво,чи відпочиває, як переважно вся молодь,то це діло його.Він заробив ці гроші, не вкрав,в мами не взяв, чому маму шкода, я у вас питаю? Ви на своїх дітей дивіться і виховуйте, а не наклипи тут наводите. Якщо він майже нічого не бачить і є важким інвалідом, то що йому не жити, він так само хоче жити як і всі, мати друзів, стосунки ,бути щасливим.А ьи Сашко, якщо бачив, що у хлопця полетіли грн і він кинувся їх збирати, то чому ти не допоміг,а тільки спостерігав і зараз пездиш? Всі всі такі невєбаца правильні, що аж блять блювати хочеться!
Відповісти
Двояке ставлення до цього випадку! Хлопчина і справді фізично знедолений, проте його не раз бачили в компанії не вельми позитивних молодих та не дуже чоловіків, з якими він відпочиває "на всю котушку" як кажуть! Реально шкода лише маму!!!
Відповісти
Слава Богу! Нарешті! Баян вкрали мабуть ті, кого він дістав своїм бичанням під вікнами житлових будинків та офісів. Була свідком того, як якась жінка слізно просила його пересісти у інше місце, бо какафонія звуків баяну та ремигання якихось піснь сумнівного репертуару під вікнами будинку, де лежить прикута до ліжка її хвора матір, де у сусідній квартирі є маленька дитина, де з нічного чергування прийшов лікар, то у відповідь від цього каліски вона почула хамство, а за мить десь взялися підозрілого вигляду особи, які ще й стали погрожувати цій жінці. Сама бачила його напідпитку, коли він доволі впевнено пересувався без допомоги палички, бачила у компанії сумнівної поведінки дівчат, вірю, що грає у автомати. Цей хлопець добре експлуатує свій стан, наживаючись на довірі і доброті людей. А ті, хто тут заступається нехай згадає про сотні людей з вадами зору, які навчаються, працюють, живуть гідним життям. Хочете допомогти - пожертвуцте кошти на Українське товариство сліпих - нехай вони підуть комусь на лікування, придбання спецзасобів,видання книг шрифтом Брайля.
Відповісти
Настя, про яке бичання і ремигання йде мова, коли він переважно завжди грає біля там-таму?! Чи ви втратили орієнтацію в просторі?! Де там будинки? Кожен вибирає свій шлях. Як на мене, він теж гроші ЗАРОБЛЯЄ. І в дощ, і у вітер він грає, а не лежить на дивані!
Відповісти
Попитайте мешканців вулиці Лесі Українки. Його звичне місце біля відділення Приватбанку. Навпроти чотири житлових будинки, вікна яких виходять на вулицю. Там є квартири, де усі вікна виходять на вулицю. Отже, його милозвучний спів зачаровує мешканців цих будинків, працівників банків Приватбанку, Ідеабанку, Облвно, Київстар та тих, які вирішили відпочити, провести ділову чи дружню зустріч у кафе "Франсуа", "Швейк", "Гріль-бар". Особливо жалісливим можу запропонувати запросити юне обдарування під вікна своїх хворих батьків, своїх маленьких дітей, та і собі після важкого трудового дня.Чому ж ми такі добрі за чужий рахунок? Поспішав би він вам так років що три-чотири, то що б тоді сказали. Я ладна сама допомогти і допомагаю усім, хто того потребує, але не терплю, коли на святих почуттях спекулюють.
Відповісти
Ни разу его там не видела,а вот вощле там-таму всегда.Может путаете?
Відповісти
Ни разу его там не видела,а вот вощле там-таму всегда.Может путаете?
Відповісти
Я щодня цією вулицею ходжу на роботу. Він справді тепер рідше там буває. Та саме фото до цієї публікації показує, що сидить він на вул. Лесі Українки. Кожного разу проходжу через коридор знедолених. Тут тобі цигани різної масті, що просять на "апірацію", тут вгодована тітка, яка кілька років стоячи рачки співала, "что віжу, то пою", мама похилого віку з донькою-візочничею, тепер ще якийсь розумововідсталий прикульгує і співає, згаданий сліпий баяніст, нібито АТОшник- співак та інші захожі ... Серед згаданих є люди справді знедолені, а в основному... А ви помітили, що люди, які дійсно потрапляють у скрутні ситуації, не виходять жебракувати , а вирішують свої проблеми в інший спосіб. У нас вже професія така створилася - жебрак. Ми вже зжилися з цими людьми і часто не помічаємо їх, а кинувши їм копійку, вважаємо себе благодійниками, часто ніби сідкупляємося за свої якісь гріхи, бо нам це ТАМ зарахується... Не так все просто... А ще подумалося, який же шок отримують гості нашого міста, яких ми запрошуємо прогулятися єдиною пішоходною вулицею нашого міста, коли вони проходять через цей " коридор".? А ще ця вулиця називається у нас " мистецькою" ...Там що завгодно є, окрім мистецтва...
Відповісти
Настя.Повністю згідна. Ще додам,що коли відпочивали кілька років тому на Лазурному,то на сліпого він зовсім не був схожий.Поводив себе як зрячий,який нібито забув в дома окуляри.Навіть його на відео зняли.А те що він нагло себе поводить у там тамі,коли харчується,то це правда.Йомуб трішки людяності....А то ні голоса,ні слуха і ні людяності.
Відповісти
Не знаю його особисто . Мені просто шкода його як людину, яка не може жити повноцінним життям. Завжди стараюсь йому допомогти. В даній ситуації мала б баян- віддала б йому. Засуджувати чи зневажати його Ви не маєте ніякого морального права,принаймні він не йде і не краде.Не дай Господь бути на його місті.
Відповісти
Дивіться як відпочиваєте ви.
Відповісти
Звичайно шкода!!!!Але я особисто був свідком масової бійки коли до нього підійшли якісь хлопці і щось з ним говорили,а через пару хвилин приїхала " БРАТВА" І ВСЕ ПОРІШАЛИ! Він не "один" .Я надіюсь що все вирішиться мирним шляхом:))))))
Відповісти
Не потрібно кидатись на людей, які висловлюють свої думки і відразу їх обзивати! Бо як то кажуть "хто прозивається, той сам так називається".
Не потрібно жалісне відношення до людини, тільки через те що вона з інвалідністю! Хто б ти не був чи зрячий чи не зрячий, ти маєш залишатися гідною людиною! А якщо ти тільки використовуєш інших, тому що ти неповносправний, то це не гідно!
Мені здається що деякі фізично зрячі, можуть бути не зрячим навіть розумово, або ж духовно! А деякі не зрячі фізично можуть бути зрячим духовно, що в цій ситуації не скажеш! На жаль!!!
А от красти у незрячого - це вже деградація і дегенерація!
Відповісти
По факту - здійснено крадіжку. І це погано. Крадіжка будь-яка в будь-якої людини - це погано. Фантазії про двояке ставлення - це вже деградація. Розумова деградація поняття "добро" і "зло", "правильно" і "неправильно". Крадіжка у людини з фізичними вадами - погана вдвічі. Засудження постраждалого при цьому і радість з приводу цього - навіть не деградація. Це вже повна дикість.
Відповісти
Это как нужно низко упасть чтобы у слепого украсть
Відповісти
Колисьжили поруч з його сім'єю..і знаєте маму його взагалі не шкода!це був звичайний хлопчик,поки його мати-звірюка не почала лупасити дитину так,що той втратив зір і мав низку пухлин(можливо ви бачили шоами на голові).А зараз має з нього непогані гроші.Його розваги неварто судити так злісно,аджеви також були молодими.І те що він незрячий,не означає що немає почуттів і бажань!!На рахунок "мугикань і бикань"...люди ви серйозно?!здається в нас зникла людяність!!!можливо хтось також засуджує вашу роботу,але ви ж продовжуєте ходити на неі,так як хочете істи і достатку!!!в кінці кінців не тілом торгує!!!
Відповісти
Дивний підхід. Дивно що Луцьк втрапив в таку хроніку. Дивне відношення. Теорія брехні. Одні роблять вигляд, що співчувають інші домовляються з собою про добре погане. Вкрали - погано, праця - добре, виє - погано, так не краде, так не торгує тілом... а наступний скаже торгує так не вбиває... вбивє так заради... одні вчинки виправдовуються іншими )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні