--> «Не такі вже далекі ті пластмасові гриби і ягоди», - головний лісівник Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не такі вже далекі ті пластмасові гриби і ягоди», - головний лісівник Волині

4
0
«Не такі вже далекі ті пластмасові гриби і ягоди», - головний лісівник Волині
Головний лісівник Волині розкритикував людей, які смітять у лісі.

Про це начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Посадовець зауважив, що вже вдруге відбулась весняна акція «Чистий ліс» з прибирання. Однак думка про те, що це не допоможе, поки людям не дійде, що у лісі не можна смітити, не покидає.

«Усі, хто був задіяний у прибиранні, розуміють, що перестати смітити – дуже м'яко сказано… Шановні волиняни, шановні представники місцевих громад! Користуйтесь чи обладнайте спеціальні місця для вивезення побутових відходів, а то не такі вже далекі ті пластмасові гриби та ягоди, як здавалось», - наголосив лісівник.

«Перед дітьми, які за вами прибирають, має бути соромно», - додав Олександр Кватирко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди!Где ваша совесть?
Відповісти
Спочатку краде. а потім голос прорізується, люди я вболіваю за природу, але коли ви не дивитесь то я вкраду! Прикро та ганьба таким людям.
Відповісти
Ялинки які зрубали в Шацьку виключно до його приїзду ми не забули!
Відповісти
Не бачу різниці між ялинкою, зрубаною на новорічні свята і ялинкою, зрубаною до приїзду начальства... Когось душить жаба, що його так не стрічають? То попрацюйте над собою, станете начальником, бізнесменом, просто кимось станьте у цьому житті. І вас народ ще краще вітатиме. Сумно за молодими деревами, але й поросят на забій пускають - а вони так хочуть жити... Не менше як ми з вами...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні