--> Волинянин став чемпіоном світу на змаганнях у Новій Зеландії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин став чемпіоном світу на змаганнях у Новій Зеландії

4
-4
Волинянин став чемпіоном світу на змаганнях у Новій Зеландії
Команда “Олюртранс”, засновниками якої є депутат облради Юрій Гупало і власник “Версалю” Олександр Мельник, бере участь у чемпіонаті світу в Новій Зеландії.

Волиняни, що нещодавно вирушили до Нової Зеландії для участі у World Masters Games 2017, мають перші перемоги.

Нагадаємо, нещодавно президент волинського волейбольного клубу “Олюртранс” депутат обласної ради Юрій Гупало повідомив у соцмережах про те, що разом з іншим засновником клубу, власником луцького “Версалю” Олександром Мельником, вирушив до Нової Зеландії. Там команда “Олютранс” представлятиме Україну на популярних міжнародних змаганнях World Masters Games.

І от - перші новини.

“Збірна України з класичного волейболу стала Чемпіоном світу 2017, що проходить в Новій Зеландії, обігравши в фіналі 3:2 збірну Швейцарії. Приємно, що в команді України грав в основному складі тренер "Олюртранс" (місто Луцьк) Ігор Рясик. Вітаємо наших козаків!!!” - розповів Юрій Гупало на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Олютранс” - місцевий клуб, президентом якого є депутат облради підприємець Юрій Гупало (“Солідарність”). Свого часу команда “Олютранс” об’єдналася з іншим волейбольним клубом “Версаль”, засновником якого був директор луцького нічного клубу “Версаль” Олександр Мельник, товариш Юрія Гупала. Обидва засновники грають у волейбол у складі своєї команди. Свого часу клубв виступав у першій аматорській лізі, потім у вищій аматорській, згодом - у вищій професійній.

Довідково. World Masters Games - відкритий міжнародний мульти-спортивний захід, який проводиться раз на чотири роки. Дев’ятий чемпіонат триває в Окленді (Нова Зеландія). Учасники змагаються самі за себе - немає делегації країн. Крім вимоги віку (від 25 до 35 років) і членства в керівному органі цього виду спорту, немає ніяких вимог до конкуренції кваліфікації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є чим пишатись!
Відповісти
Сидіти за комп'ютером і критикувати... Так це саме круте, що ви можете робити. Люди вже в старшому віці віддають себе спорту! Так ще й на світовому рівні показують хороші результати! Немає чим пишатись? Тільки людина, яка ніколи не була в спорті таке може сказати!
Відповісти
Тримаємо за Вас кулаки і гнемо Вам матюки(як на екзамені)!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні