--> «В одному місці латаємо, в іншому – тріщить»: чиновник про стан луцької школи №3 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«В одному місці латаємо, в іншому – тріщить»: чиновник про стан луцької школи №3

3
-2
«В одному місці латаємо, в іншому – тріщить»: чиновник про стан луцької школи №3
Процес руйнування луцької школи №3 зупинити неможливо.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 25 квітня заявив начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан.

Зі слів чиновника, нещодавно навчальний заклад обстежили фахівці Національного університету водного господарства і природокористування з Рівного. І їх висновки невтішні – процес руйнування школи зупинити неможливо.

«Ми не зупинимо процес тріщання школи. Ми зупиняємо його в одному місці, а потім тріщини з’являються в іншому», - зазначив посадовець.

Він розповів, що фундамент школи вже укріплювали піском, але ґрунтові води просто розмивають його і школа продовжує вкриватись тріщинами.

Зауважимо, проблема руйнування школи №3 існує вже кілька десятиліть. Усе – через те, що навчальний заклад збудований на болотистій місцевості біля річки Стир.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю власників квартир у сусідніх новобудовах!
Відповісти
а ну тихо, не лякай харчі ))
Відповісти
А ще в 3 школі директор аферист і хабарник-давно діє ціла злочинне схема поборів грошей у школярів, в якій задіяні всі-від директора до завгоспа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні