--> У Луцьку скутерист «встромився» під машину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку скутерист «встромився» під машину

3
0
У Луцьку скутерист «встромився» під машину
Коли легковик загальмував перед поворотом, в зад йому в’їхав чоловік на скутері – той застряг під бампером рівнісінько посередині машини. Скутер застряг так, що залишився непорушно стояти, навіть коли водій зійшов з нього.

Пригода трапилася у Луцьку на розі вулиць Хмельницького і Ковельської увечері четверга, 19 квітня, інформує власкор Волинь24.

Автомобіль Опель Вектра їхав вулицею Богдана Хмельницького. На виїзді на площу Злуки водій авто пригальмував – і в цей момент в задню частину машини врізався скутерист.

Обидва водії – тверезі.

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як,може скутер залишитись стояти в такому випадку водій скутера мав би зазнати телесних пошкоджень. А водій опеля і міг включити не ту передачу і вискочити на скутер.
Відповісти
Увечері середи можливо? А не четверга
Відповісти
Скутеристи, пам'ятайте, не всі "водії" знають, що в авто є дзеркало заднього виду, і те, що рушати треба з першої передачі, тому зупинятись пробуйте на такій відстані, щоб вас не дістали "горе водії", котрі з переполоху рушають з задньої передачі. І їм не прийдеться вигадувати історію про напад СКУТЕРА ззаду. Будьте уважніші!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні