Керівник Луцького пологового заробляє 18 тисяч в місяць, – декларація

23
0
Керівник Луцького пологового заробляє 18 тисяч в місяць, – декларація
Головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук разом із дружиною із 2008 року є співвласниками квартири в Луцьку площею 71,7 квадратів. Утому ж році оформили право власності на гараж.

Із 2012 року Михайло Токарчук є власником двох невеличких ділянок по 6 соток у селі Піддубці і з наступного року – ще однієї ділянки розміром 90 квадратів.

Автомобіль TOYOTA RAV4 2011 р.в. Михайло Токарчук купив влітку 2015 року за 350 тис грн.

На посаді головного лікаря Токарчук за рік заробив 187,5 тис грн, а також отримав 31,9 тис грн. працюючи за сумісництвом акушером-гінекологом. Відтак, у місяць він заробляє близько 18 тис грн.

Заробіток дружини – 59,4 тис грн. за рік.

Також лікар задекларував 60 тис грн. готівки.

Довідково. Михайло Токарчук – 1958 р.н. Закінчив Тернопільський державний медичний інститут. Із 2007 року – головний лікар Луцького клінічного пологового будинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заробляє, бо класний, кваліфікований лікар. І ще так, на "лапу" має. В смислі, "налічкою". Дай йому Боже здоровя.
Відповісти
Заробляючи 187 тисяч в рік неможливо купити авто за 350 тисяч.
Відповісти
А якщо він взяв авто в кредит , все реально
Відповісти
Хабарі наше все!
Відповісти
Ця тварина разом з синочком нагло вимагає хабарі.
Відповісти
дай йому боже здоров'я, щоб вивчити сина всьому встиг. вони обидва лікарі від бога. але другий ще малий. а ви хочете, щоб вашу дочку кесарив безрукий лікар? я не хочу.
Відповісти
Це два придурка від Бога. Два хами та два хабарники.
Відповісти
Таких би "придурків",як ви виразилися,побільше у нашу медицину,то все було б набагато краще,ніж є зараз!Напевно заздрите людині!!!
Відповісти
Напевно єдиний випадок, коли я "за " за так названі "хабарі"... Якщо людина рятує життя твоєї майбутньої дитини, то в той час хочеться не те що віддячити, а віддати йому останнє!! Лікар дійсно від Бога! Здоров'я і довгих років життя Михайлу Токаочуку! Його піддані та колеги врятували мою дитину і дякуючи їм я вже 3 роки мама!
Відповісти
Якщо він непоганий лікар.то може брати хабарі?
Відповісти
дивіться за собою. ці люди можуть життя врятувати. а ви можете? я ні. а гроші теж люблю, знаєте.
Відповісти
Я б з великим задоволенням за такі слова зробив би "кесарево" тобі. Щоб більше ніколи не народжувались такі дУрні, а яйця після розтину віддав би бродячим котам.
Відповісти
Не боїшся стати "клієнтом" паталогоанатома, клоун?
Відповісти
Вибачте, це звернення до "лучанина". Це я йому хочу відрізати.
Відповісти
Самі навчили хабарі давати тепер не плачте .А тепер держіться ,виходять на роботу ті ,які вчилися за гроші .
Відповісти
не треба йому нічого відрізати. це кримінальна стаття)
Відповісти
В наш пологовий пруться народжувати з усіх областей, бо тут краще, кваліфікованіше та комфортніше. І це заслуга,насамперед,главлікаря. Так що, нездари, не заздріть.
Відповісти
Саме так,я приїхала народжувати, на К.Р,з Києва і дуже вдячна цій людині!А у нас дійсно вимагають,а тут ніхто у мене нічого не вимагав!
Відповісти
Це надзвичайно порядна людина і досвідчений лікар, якому не страшно довірити своє життя і дитини! І відчуваючи те щастя, яке за його допомогою приходить у сім'ї, хочеться йому віддячити, відповідно матеріально! Знаючи його ніколи не повірю що він вимагав щось у когось, це злі заздрісні язики! Побільше б таких лікарів нам, і дай Бог здоров'я Михайлу Михайловичу!
Відповісти
Про синочка незнаю,а от думаю,що самі в кишені пхаєте,а потім говоритие,що вимагають.Професіонал своєї справи,народжувала двоє діток і ніхто нічого не вимагав.
Відповісти
Люди, схаменіться та перестаньте обливати брудом Висококваліфікованого професіонала своєї справи! Це людина дуже культурна, толерантна, чуйна і насамперед, Спеціаліст у своїй роботі. Йому варт дякувати за його золоті руки та добре серце! Не даремно, до Токарчука ідуть народжувати з цілої Украіни, про все говорить результат його роботи.
Відповісти
Теж нічого поганого сказати не можу. В пологовому ніхто нічого не вимагає, мамочки самі пхають і ще й немалі суми, щоб від подруг не відставати. Люди, почніть з себе.
Відповісти
Лікар найвищого рівня кваліфікації! Когось обісрати, особливо когось успішного , це в нас вже як Отченаш! Сама в нього кесарилась, і всім раджу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні