--> Частина лучан від сьогодні може залишитись без холодної води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Частина лучан від сьогодні може залишитись без холодної води

0
-1
Частина лучан від сьогодні може залишитись без холодної води
«Луцькводоканалу» сьогодні можуть відключити електроенергію через величезні борги.

Про це стало відомо 19 квітня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Представник луцької філії «Волиньобленерго» повідомив, що від сьогодні «Луцькводоканалу» можуть обмежити електропостачання через великі борги. Зокрема, за останні три місяці підприємство заборгувало більше 8,5 мільйонів гривень.

Йдеться про припинення електропостачання Омелянівського водозабору, виробничої бази на вулиці Січовій, адміністративного приміщення на вулиці Дубнівській та частково – КНС 3, КНС 5. Внаслідок цього район вулиць Львівської, Володимирської і частина ЛПЗ може залишитись без води.

Представник обленерго зауважив, що його підприємство неодноразово попереджало і водоканал, і міську владу про відключення, однак жодної реакції не було.

Він порадив міським очільникам негайно зв’язатись з енергетиками і хоча б обговорити питанння реструктуризації боргу, інакше з 11:00 електроенергію комунальному підприємству не постачатимуть.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад скликав нараду, аби обговорити цю ситуацію.

Зауважимо, директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук пояснює борги тим, що тарифи не відповідають собівартості послуг, а держава перестала компенсувати цю різницю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні