У луцькому нічному клубі чоловікові розбили голову

5
1
У луцькому нічному клубі чоловікові розбили голову
Масова бійка сталася у нічному клубі HOLLYWOOD. У ході «розборки» одного з учасників бійки кинули на підлогу і розбили голову. Чоловіка госпіталізували.

Черговий раз нічному клубі билися у ніч на понеділок, 17 квітня, інформує власкор Волинь24.

Під час відпочинку у клубі щось не поділили дві компанії. Близько 4 ранку почалася бійка. В її ході і поранили 23-річного чоловіка, кинувши на тверду підлогу, вкриту плиткою.

Викликали медиків і поліцію. Пораненого вивели на двір: той свідомості не втратив, але був залитий кров’ю, хитався і нічого не говорив.

Медики наклали пов’язку і забрали до лікарні. Заявили, що можуть бути пошкоджені кістки черепа.

А дві п’яні компанії, які вночі влаштували бійку, все ніяк не могли заспокоїтися: продовжували кричати одні на одних, звинувачувати і погрожувати.

Нагадаємо, серйозна бійка трапилася у клубі HOLLYWOOD раніше, 23 березня: троє молодиків побили охоронців і відвідувачів клубу, і навіть поліцейського
Теги: hollywood, бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Святкуйте Пасху як справжні пассани
Відповісти
Це напередодні всі постили паски і бажали Божої благодаті.. праведники...
Відповісти
Ту ригаловку давно вже закрити треба
Відповісти
Там не охорона, а одні підараси! !!! Яких треба розстріляти. Раніше там була нормальна охорона , а це поставили х*й зна кого!!!!
Відповісти
Расскажу вам другую историю. Вчера человек в Адреналине ,поламал руку, открытый перелом !!! Приехал в травмпункт,ему вкололи укол обезболивающего,промыли рану. И оставили лежать. Надо делать операцию. А некому! А когда прийдет врач у него уже есть запланированые операции. Так что может в среду,а скорее всего в пятницу.
Пиз...дец. И все. Ждите....
Вы представляете ждать с открытым переломом???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні