Хам на машині їхав вулицею Лесі Українки і обіцяв «поровняти» пішоходів. ОНОВЛЕНО

33
14
Хам на машині їхав вулицею Лесі Українки і обіцяв «поровняти» пішоходів. ОНОВЛЕНО
Оновлено о 19:55
Колишній директор луцької автошколи на вулиці Конякіна Петро Кравчук на машині їхав пішохідною вулицею Лесі Українки і обурювався через те, що пішоходи не хотіли його пропускати.

Про цей випадок, який стався у неділю, 16 квітня, розповіла у Фейсбуці телеведуча Галина Падалко.

«Йшовши по Лесі Українки, ми почули, як хтось наполегливо сигналив нам в спину. Очманівши від здивування, ми не відразу зрозуміли, що це робиться», - повідомила вона.

«Ми спокійненько собі гуляємо пішохідною вулицею в свято, а тут позаду машина, водій якої опускає скло і обіцяє «поровняти» нас, за наше природнє небажання його пропускати», - додала Галина Падалко.

«Потім ми намагались пояснити, що це вулиця пішохідна і тут не місце для автівок. На що чоловік почав відповідати, що АТОвцям тут їздити можна, а він активний учасник бойових дій і «хто ми взагалі тут такіє?», - розповіла телеведуча.

Галина Падалко повідомила, що тон спілкування чоловіка був «нижче культури нормальної людини»

Вона закликала інтернет-користувачів впізнати цього чоловіка. «Якщо ми не праві, заступіться за нього» - попросила Галина Падалко.



Пізніше Галина Падалко додала:

"За іронією долі, правопорушником виявився екс-директор автошколи, Карл, АВТОШКОЛИ, якого вигнали з цікавих причин. Не називатиму його, може людина довго притримувалася посту і велика кількість їжі та алкоголю звела з розуму, що призвело до таких дій".

Як стало відомо виданню Волинь24, цим колишнім директором автошколи виявився Петро Кравчук (на фото).




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це Петро Кравчук. Директор автошколи на Конякіна
Відповісти
Це колишній директор автошколи. Він хабарник його звільнили за хабар.
Відповісти
місцевий сепарь.
Відповісти
То сєпар чи атошник?
Відповісти
Цей Пєця кожній своїй учениці ліз в труси, мєрзасть
Відповісти
Хороша машина в АТО, нехай їде....
Відповісти
По цій вулиці постійно всяка шваль їздить... і ніхто не штрафує чомусь
Відповісти
Тому шо не штрафувати тре, а пиз..ти.
Відповісти
таких не штрафували колишні, і теперішні щось "не бачать"...
Я із такими проблемами із зором, вони медогляд проходять?
Відповісти
Якщо це правда, побачити та й при нагоді відх...ти
Відповісти
согласен
Відповісти
Нема складу правопорушення.
Відповісти
Ви поліція теж гандони рідкосні
Відповісти
Гандон!
Відповісти
Був мудаком- таким і залишився!
Відповісти
Пережиток старості
Відповісти
АС8433ВО - засвітився ти друже..........
Відповісти
Знаю цього мерзотника. Рідкісна падаль. Тай, власне, про це на морді у нього написано. Його треба відвезти в Ковель на ветсанзавод і кинути на купу відходів.
Відповісти
Де докази правопорушення зі сторони Петра Кравчука ? Є зафіксовані чи зареєстровані засобами аудіо/відеозапису? Чи викликала ця ображена пані поліцію,щоби зафіксувати правопорушення(якого не було)? Відповіді- ні. Правильно я сказав? Отже, пані Галина звела публічний наклеп на людину безпідставно. Я розумію,що вона звєзда мєсного розливу,як відомо такі люди люблять сенсації, епатаж, перебільшення ,побрехеньки,звісно ,щоби привернути до своєї персони увагу,я ж така скандальна і звьоздна женщіна. Якби кожен писав так сенсаційні шкандальні статті на всіх сайтах ,на яких тільки можна,бо мене хтось підрізав на дорозі,продавець в магазині не так мені щось сказав,начальник на роботі гаркнув,чоловік обматюкав, зразу ж дістаю свою мобілку,фотографую цю неприємну мені людину і на всі луцько-волинські сайти розміщую:) От,захотілося мені вас ,пані Галино "оклєвєтати", я побачу десь вас на вулиці і пофоткаю з різних ракурсів, потім закину Ваші фото в інтернет і напишу " ШОК! Максимальний РЕПОСТ! Хто опізнає цю хамку??????" і додам душещіпаючу історію ,як я бідненький гуляв собі вулицею,а ця паскуда ,що на фото викинула папір з морозива прямо на асфальт,я зробив їй зауваження ,а вона мене обматюкала, казала,що зрівняє з землею,бо вона щойно з АТО вернулась , і такій як вона можна кидати сміття де хочеш . Тобто,якщо я щось маю проти якоїсь людини,я можу тихенько її нафоткала і кинути у всі ЗМІ псевдоісторію про цю людину, що вона зробила якийсь аморальний вчинок?
Відповісти
зрозуміло, ти з тих, хто мовчки проходить, відвертаючи пику і думаючи: воно мені тре?
Відповісти
Беркут спасай Україну. В кожну область по чорній роті
Відповісти
100% андон
Відповісти
Машину купив за ті взяти, що отримував в автошколі і думає, що йому все дозволено. Зараз слід розібратися, за яку заробітну плату цей подонок придбав шиканий автомобіль і зневажаю права інших людей. Призвати дійсно на службу в АТО.
Відповісти
Галя це все придумала,щоби прославитись. Так зазвичай роблять люди,на яких не звертають уваги, треба ж якось погляд тисяч до себе привернути . Шоу, скандал, істерія, провокація - такими методами рішила "брать " публіку Галя.
Відповісти
Ну і що? Пропіарили мене, не тра даже вкладати бабки в само PR, тепер дорога на звьоздний Олімп мені відкрита. Всі мене знають, що я такий собі пресякий пащекуватий дядько ,який всім лізе в труси і неправильно тримає сруля. Можу топіро вести пердачі чи як там вони тії ток- шови в качєствє шкандально-провокаційного відущього. Вже тая Падалка-недопадалка-непопадалка почяла переживать за своє місце на самому популярному і титулованому ток-шоу "Протівоположний взгляд" .
Відповісти
Де живе тойво Пєтя, хто підкаже? Морду хтів би йому натовкти,шоби на інший раз думав як хамити.
Відповісти
Підкажи де ти живеш.... Baks Bani... ? Я подивлюсь який ти сміливий..... я таких хероїв люблю приводити в почуття.... я знаю водія, нормальний чоловік!
Відповісти
Пєтя активний УБД , щось я його не бачив на фронті..
Відповісти
Говнюк
Відповісти
Це фото і є доказ того що пан Кравчук порушує правила дорожнього руху. Я теж його знаю і мав справи з ним і сказати щось хороше про нього я не можу
Відповісти
Знаю Кравчука Петра давно, нормальный воспитанный человек. А за нелегальные фотографии, которые были выложены в интернете нужно взять нормального адвоката. Kозу и козла который это сделал заставить заплатить за моральный ущерб.Привет из Катара
Відповісти
https://konkurent.in.ua/news/golovna/11601/televeducha-galina-padalko-do-pryamih-efiriv-treba-bulo-zviknuti.html Почитайте

Скільки часу триває твоя підготовка до передачі? Як це відбувається?

– Починається все з того, що ми обираємо тему. Не так часто у нас буває таке, що ми вже знаємо в попередню п'ятницю, що у нас буде на наступну. Так буває рідко, коли є резонансна тема, яку інший інформаційний привід затьмарити не може. Зазвичай, у вівторок зранку відбувається робоча нарада, де ми пропонуємо тему та обираємо, яка буде найбільш виграшною та на якій можна буде побудувати конфлікт чи яка просто потребує висвітлення.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні