Директорка луцького притулку для тварин купила нову квартиру, – декларація

23
1
Директорка луцького притулку для тварин купила нову квартиру, – декларація
У декларації директорки комунального підприємства «Ласка», що займається бездомними тваринами», Богдани Новарчук минулоріч з’явилася нова квартира.

Житло у Луцьку площею 73,3 квадрати жінка придбала у серпні 2016 року за 184 тис грн.

Крім того, із 2003 року у чиновниці є право власності на ще одну квартиру – площею 36,4.

Заробіток директорки комунального підприємства у 2016 році склав 81,5 тис грн. (в місяць – близько 6,8 тис грн. на місяць).

Жодних інших джерел доходів – кредитів чи подарунків, а також заощаджень, за які чиновниця могла б придбати нове житло, у декларації не вказано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я також хочу квартиру за 184 тис. грн. Скажіть будь-ласка де в Луцьку такі ціни.
Відповісти
Нема таких цін)) НЕМА!!!!!
Трохкімнатна квартира 700-800 тисяч гривень коштує.

Знаю ту с... Новарчучку зі школи - добре чудо було)
Відповісти
Це шалава. Одним словом. Через її ва...ну пройшло чимало і ще проходить... (ну любить вона це діло)
Відповісти
в чергу на квартири по 184 тис. грн.
Відповісти
Льогкім двіжєнієм рук забор прєвращаєтся, забор прєвращаєтся....
в затишну квартиру.
Відповісти
Аха ха ха
Відповісти
Луцький притулок краде породистих собак та продає їх?

Сьогодні мова буде йти про "Луцьке КП Ласка". Так званий Луцький притулок для собак, недавно побував в Ківерцях, Рожищах, Володимир Волинську, Червонограді, Білій Церкві, Трускавці і т.д... Тепер у цих містах стовби обклеєні оголошеннями від людей в пошуках своїх домашніх улюбленців. І кому спаде на думку, що собака знаходиться в кілометрах від дому, в Луцькому "притулку" ?
Та сама ситуація трапилась з хаскі Соньою, яку подарувала своїй сестрі, собака має ветеренарний паспорт, усі щеплення, її добре доглядають, люблять як дитину, живе у будинку, усі в Ківерцях її знають. Щоб всі зрозуміли про що йде мова, Ківерці- це маленьке місто, там кожен знає один одного, живуть літні люди, які не вигулюють своїх собачок на поводку, а випустили, собачка побігала в дворі і прийшла назад...
Так вот Соня в четвер як і завжди в 9 ранку вийшла гуляти у свій двір (це часний будинок без огорожі) в 9:30 собаки вже не було.Усією сім'єю шукали собаку цілодобово, розвішували оголошення, і коли почули від багатьох знайомих, що у них теж пропали собаки, зрозуміли , що щось тут не чисто, не могли ж собаки зговоритись і масово втекти з дому.
В неділю подзвонили до мене, відразу як я почула цю новину, в голову прийшло страшне слово : "КП ЛАСКА". Я подзвонила до їхнього заму Сергія Скумс, він почав казати : да, була така собака, але приїдьте в понеділок. Ми звісно не довго думаючи з сім'єю поїхали відразу в притулок м.Луцьк, вул. Мансурова 9.
Охорона сказав, що бачив собаку, але її вже нема. В журналі де б ПОВИННІ були бути записи, чи була така собака, куди вона поділась і т.д. - нічого такого НЕ БУЛО.
З новими дзвінками, я чула різні варіанти, собака є, собака в ветеренара , собаки нема..,також говорила з працівниками притулку і сказали, що собаку привезли в четвер, а в п'ятницю її вже не було. Подзвонивши декілька раз до заступника КП Ласка в пошуках собаки.., висновок : сказав - В нас собаки нема, шукайте її по місту.
У той самий день після моїх дзвінків та виїздів у притулок, до моєї сестри в соціальних мережах написала якась дівчина - бачила вашу собаку в Рованцях на мийці, скинула точну адресу і фото. Ми відразу поїхали і ЗНАЙШЛИ там собаку, дуже дивно що біла хаскі була чиста, хоча тоді була багнюка, калюжі. А тепер подумаємо, собака в четвер пропала з Ківерець, коли був відлов собак "КП Ласка", а у вівторок знайдено її в Рованцях чистою, коли були дощі...дивно, правда? - Стало ясно, що собака не вешталась вулицями, її висадили на машині і дали нам знати де вона. Працівники сказали що хаскі Соня була в притулку один вечір і "зникла". Де ж перебувала собака?!
На сьогоднішній день собака знаходиться з температурою 42 і лікується в ветеренарній клініці. Як ми бачимо, в притулок домашні собаки потрапляють з щепленнями, здоровими, а назад повертаються хворими. В якому ж критичному стані перебуває притулок.. Дякую, Луцьке "Комунальне Підприємство Ласка" !
Бережіть своїх домашніх улюбленців від "КП Ласка"!
Прохання до людей, в кого стались такі ситуації з собаками, звертайтесь у приват.
Відповісти
То йдіть на посаду керівника Ласки - покажіть всім клас по управлінню персоналом , все налагодите швиденько з чистотою, здоров"ям тварин - та й не буде більше страшилок про вирадення
Відповісти
Без питань, коли приходити?
Відповісти
Я в а**х**у**ї!!
Відповісти
Хто з "коментаторів" зробив хоч щось хороше для тварин?
Відповісти
А на за це зарплату не платять
У новарчук в штаті 19 працівників, а в притулку безлад і інфекціі, дохлі собаки
Відповісти
Слухай ти, адепт Новарчук. Будуть в очі сцяти - будеш казати, що то дощ іде мабуть. Ця скотина вже і квартиру купила ціною десятків а може і сотень життів тварин. А воно вилізло тут, і далі крутить свою шарманку "хто зробив хороше". Підозрюю, що з небайдужих тут коментаторів всі роблять хороше для тварин, крім твоєї бАгіні (
Відповісти
по..й мені на тих собак, хоч на мило пустіть. Ви бардак в країні для чого робили, щоб собакам краще жилось?
Відповісти
Змініть керівництво ! Стільки скарг ще й квартира вилізла
Треба перевірити ще що за ціна така і чи сплачено всі податки державі
Відповісти
не плюнь, то мерс за ціною таврії купують, то трикімнатну квартиру по ціні кімнати в гуртожитку.... де той магазин "для своїх" знаходиться?
Відповісти
Вот вот, перевірие все як належить
Відповісти
А де дівся турок?
Відповісти
Як де турок дівся???Гицлі спіймали і в притулок здали)))
Відповісти
То може його на органи пустили, ось і квартирка
Відповісти
Дана квартира придбана за 30 тисяч доларів США. 4-х кімнатна. А ще поряд є однокімнатна квартира. У квартирах проходить успішний не дешевий ремонт. Як цікаво, за які кошти???

Якщо такого малого рівня маленький такий чиновничок вміє (із боку взяти гроші) то що робиться на верхах... (риторика)
Відповісти
на верхах, прийнято барижити державними надрами,заводами-параходами... а притулки.чи ыншы комунальны господарства - це так, виробнича практика для майбутных кадрыв
Відповісти
Не фанат Дани але бачу скрізь під новинами з нею коментарв одної і теж жінки.Мабуть Дана вашого чоловіка звабила)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні