На Волині викопали людські рештки. ФОТО

0
-6
На Волині викопали людські рештки. ФОТО
На Волині, невідомі натрапили на масове поховання людей, коли копали пісок, але нікому не повідомили, а людські рештки скидали на купу.

Моторошну "знахідку" виявили в Ковелі, на вулиці Ватутіна, - Віталій П'ясецький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щось,останнім часом зачастили "новини", про Ковель з неприємним "запахом". Один з моїх друзів повідомив, що в район вулиці Ватутіна, неподалік цвинтара, місцевими "бізнесменами", незаконно, при повній бездіяльності місцевої влади,копається та вивозиться в невідомому напрямку пісок. Подейкують, що на якусь заправку", - пише чоловік.

"Чи правда чи ні, не знаю. Але при цьому потривожили спокій невинно убієних, та по людськи не похованих людей. Кості просто скидали в сторону, а щось не скидали, так напевне і пішло на вимостку чогось там,дуже важливого. Вчора з друзями, старими "пошуківцями" заскочили туди і трішки офігіли. Тіла явно не з кладовища. Скинуті купою були по смерті, так само в купу, тепер скидаються ще раз. Тоді заважали комусь жити і тепер, комусь стоять на заваді "бабосики" косити", - додає він.

"Сьогодні скинув інформацію на пошуковий загін "Відродження", та в поліцію. Схоже, що це розстрільні ями, де можуть бути і радянські військовополонені, а можливо мирні жителі чи євреї. І здається, машинка закрутилась. Будем сподіватись, що мертві будуть з повагою поховані. Але ще знайти б те бидло, яке так віднеслось до останків", - йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні