--> Луцький спиртзавод можуть продати до кінця вересня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький спиртзавод можуть продати до кінця вересня

2
2
Луцький спиртзавод можуть продати до кінця вересня
Влада пообіцяла Міжнародному валютному фонду приватизувати ДП “Укрспирт” разом із низкою спиртзаводів, які перебувають у підпорядкуванні держпідприємства, вже до кінця вересня 2017 року.

Про це йдеться у меморандумі України з МВФ, який опубліковано на порталі Міністерства фінансів України, передає УНН.

Зазначимо, що до ДП "Укрспирт" входить і Луцький спиртогорілчаний комбінат.

“Ми очікуємо затвердження законодавства, яке дозволить повну приватизацію ДП "Укрспирт“, державного виробника алкоголю в Україні, до складу якого входить близько 150 пов’язаних ДП, до кінця березня 2017 р., з тією метою, щоб конкурсний продаж був завершений до кінця вересня 2017 р.”, — йдеться у документі.

Як відомо, за прогнозами міністра аграрної політики Т.Кутового, після приватизації “Укрспирту” за 4 роки тіньовий ринок спирту має знизитися із 45% до 13%.

Також за словами генерального директора компанії Eastern Beverage Trading Ольги Івушкіної, легальний алкоголь може приносити державі мільярди гривень в бюджет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спаліть його взагалі це розсадник зла людського. Купить його посланник Сатани. Це його підприємство на землі - пянки, розлучення, аварії, вбивства, діти дауни....
Відповісти
ти - не правий, ти його будував? Людям - роботу давав? Сам спались - бо ти дихаєш, і видихаєш вуглекислий газ, а ще й смердиш. Не забруднюй повітря, звали з планети.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні