--> У дітей луцького віце-мера за рік з’явилося по квартирі, – декларація | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У дітей луцького віце-мера за рік з’явилося по квартирі, – декларація

7
0
У дітей луцького віце-мера за рік з’явилося по квартирі, – декларація
Григорій Недопад прийшов на посаду першого заступника Луцького міського голови із крісла голови Ківерцівської райради.

Згідно з оприлюдненою декларацією, минулоріч майно родини Недопада збільшилося на дві квартири.

ДВІ ДІЛЯНКИ, П’ЯТЬ КВАРТИР

Родина Григорія Недопада має п’ять квартир. Дві із них у Луцьку записані на дружину Григорія Олену. У 2004 році, згідно із відомостями з декларації, квартиру площею 53,5 квадратів жінка придбала за 7,9 тис грн. Іще одну луцьку квартиру площею 116,9 квадратів купила у 2011 році за 566,5 тис грн.

У серпні 2016 року квартири у Луцьку з’явилися і в дітей посадовця: в сина Олега – площею 67,7 квадратів, у доньки Тетяни – площею 54,7 квадратів.

Крім того, Григорій Недопад із 2005 року має частку квартири площею 38,7 квадратів у Рожищі. Також володіє двома гаражами у Луцьку.

Віце-мер має по 50% права на спільну власність двох земельних ділянок в селі Ольганівка Рожищенського району (12 та 24 соток). Також – половину житлового будинку площею 42,35 квадратів у цьому селі.

ДВА АВТОМОБІЛІ, ЧОТИРИ РАХУНКИ

Згідно із декларацією, Григорій Недопад їздить на автомобілі Volkswagen Golf 2013 року випуску, який придбав у лютому 2014 року за 264 тис грн.

У дружини – позашляховик Chevrolet Captiva 2007 року випуску, який купили у 2013 році.

На посаді голови Ківерцівської райради Григорій Ндопад у 2016 році заробив 96, 6 тис грн. Також разом із дружиною отримали по 16,4 тис грн. відсотків від депозитів у банку.

Недопади мають чотири рахунки у «Приватбанку». Н валютних рахунках Григорій та Олена мають по 5557 доларів. На гривневих рахунках – символічні суми: 647 та 301 грн.

Крім того, у готівці зберігають 37,5 тис доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи доки ці ворюги будуть красти і далі рвуться до влади.Його потрібно в тюрму, а вони йому посаду. Ото корупція .Просто жах
Відповісти
Мала справу з Недопадом. Хороший і чесний управлінець. Багато що для Ківерцівщини зробив
Відповісти
Обікрав Палицю.
Відповісти
Не пишу типу там шо знаю його -особисто не знаю його але 1раз мав діло з цим чоловіком хороший розсудливий чоловік і допоміг з вирішенням проблеми
Відповісти
А ви запитайте у ківерчан, хто такий Недопад? Люди шкодують, що у них забрали такого голову райради. Якби кожному управлінцю давали такі оцінки, то ми б давно уже не займалися інтернетплітками, а працювали разом на громаду
Відповісти
де взяв?
Відповісти
Знаю Григорія, це дууууже хороша людини і нема чого обливати його брудом, людина працювала і чесно заробила кошти на квартири, а хто Вам не дає працювати?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні