Луцькі депутати вимагають скасувати абонплату за підключення до системи газопостачання

1
-1
Луцькі депутати вимагають скасувати  абонплату за підключення до системи газопостачання
Луцькі депутати прийняли звернення до Голови Верховної Ради, Президента, Кабміну та голови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з вимогою скасувати встановлення щомісячної абонентської плати за підключення до системи газопостачання.

Про це стало відомо 6 квітня під час сесії Луцької міської ради.

Одразу три депутати – Микола Федік, Костянтин Петрочук та Андрій Козюра підготували звернення до центральних органів влади з вимогою скасувати щомісячну абонентську плату за підключення до системи газопостачання.
Врешті, вони вирішили ухвалити спільне звернення.

Нагадаємо, 28 березня 2017 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, прийняла постанову про встановлення тарифів на послуги з розподілу та постачання природного газу.

Цими постановами з 1 квітня 2017 року для населення вводиться нова система оплати за використаний газ у вигляді абонентської плати за підключення до газових мереж, незалежно від фактичного обсягу його споживання.

Таке рішення влади депутат Андрій Козюра назвав «першоквітневим серіалом про знищення українського народу». Також він запропонував голові НКРЕКП подивитись в очі українцям і припинити «першоквітневі жарти».

«Це не просто розподіл абонплати, а новий оборот. Я вважаю, що ми одноголосно повинні підтримати це звернення і таким чином висловити позицію міської ради», - наголосив Андрій Козюра.
Зрештою, 32 депутати підтримали звернення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
її ще вчора відмінили. погугліть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні